Celebrity News

Nežno i moderno: Pogledajte kako je Marija Kilibarda opremila stan u kom živi sa Banetom Vučelićem (FOTO)

Dom Marije Kilibarde oaza je mira popularne voditeljke, koja nakon napornih poslovnih obaveza i jurcanja po gradu najviše voli da slobodno vreme provodi u svoja četiri zida sa izabranikom

Nežno i moderno: Pogledajte kako je Marija Kilibarda opremila stan u kom živi sa Banetom Vučelićem (FOTO)

Lepo, nežno, moderno, sa ukusom, stilizovano samo su neke od reči kojima se može opisati dom Marije Kilibarde i Baneta Vučelića.

Pročitajte: Presrećna je! Čestitke u dom Marije Kilibarde samo pristižu (VIDEO)

Instagram

 

Atraktivna voditeljka, koja iza sebe ima 20 godina uspešne karijere, i sin glumice Ljiljane Dragutinović svega godinu dana od početka zabavljanja uplovili su u zajednički život, a Marija je insistirala da u već opremljen Banetov stan unese svoj pečat.

Pročitajte: Svadba o kojoj će se pričati: Marija Kilibarda i Branislav Vučelić zakazali datum venčanja! Ovo su detalji

Instagram

 

Beli kuhinjski elementi, svetlo plava fotelja njena su ideja, kao i uokvirene crno-bele fotografije i motivacione poruke na zidovima.

Pročitajte: Marija Kilibarda i Branislav Vučelić uživaju u raju! Pogledajte luksuznu vilu u Toskani u kojoj letuje zaljubljeni par (FOTO)

Instagram

 

Marija je u svom novom domu napravila i kutak za čitanje, koji joj je omiljeni deo stana.

Pročitajte: Komšije Marije Kilibarde više neće da ćute: Glasna je i bučna! A evo šta su rekli o njenom dečku Branislavu!

Instagram

 

Dom Marije Kilibarde mesto je u kom voditeljka i njen emotivni partner vole da provode najviše vremena, spremaju omiljene poslastice, posebno rolnice od cimeta i gledaju filmove. U svom kutku, bez gostiju, zaljubljeni par dočekao je i Novu Godinu, a san im je da u 2022. organizuje venčanje.

Pročitajte: Čuvena jugoslovenska glumica koju ste obožavali u "Srećnim ljudima" je Kilibardina svekrva, a sada je progovorila o budućoj snaji!

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading