Celebrity News

Surova istina se ne može sakriti: Proslava rođendana Dijane Đoković jasno otkriva koliko je LOŠ odnos sa snajom Jelenom (FOTO)

Rođendan Dijane Đoković proslavljen je sinoć u restoranu Novaka Đokovića, međutim, slavlju nisu prisustvovali svi članovi porodice

Surova istina se ne može sakriti: Proslava rođendana Dijane Đoković jasno otkriva koliko je LOŠ odnos sa snajom Jelenom (FOTO)

Dijana Đoković u prisustvu sinova Novaka i Đorđa oduvala je svećice na rođendanskoj torti, ne skidajući široki osmeh sa lica. 

Iako je iza njih period teške borbe, porodica Đoković ponovo je na okupu, a povod za slavlje je veliki. Međutim, ni u ovoj situaciji  porodični sukob između svekrve i snaje nije bilo moguće sakriti. Naime, dok je Saška Veselinov sa svojim izabranikom bila na rođendanu buduće svekrve, Jelena se ipak nije pojavila, a izostala je čestitka Dijani i na društvenim mrežama.

Pročitajte: Noletov slučaj produbio jaz između Jelene i Dijane Đoković - Evo kako su žena i majka tenisera uspele da se ne slažu čak ni u ovakvoj krizi

Jelena Đoković već neko vreme ne pojavljuje se u javnosti, a nestala je u vreme drame koja je Novaka zadesila u Melburnu. I dok se supruga Novaka Đokovića u tišini borila sa boli koju joj je zadao tretman koji je njen suprug dobio u Australiji, porodica Novaka Đokovića borila se na ulicama Beograda za njegovu slobodu. Međutim, situacija se nije promenila ni kada se Novak vratio kući, Jelena je nastavila da bude u medijskoj ilegali, dok je Nole odlučio da vreme provodi u društvu svoje porodice.

Komentari (1)

Loading
Nebojša

15:31 29.01.2022

Obe ga one vole i žele mu uspeh,rodititelju su malo radikalni a Jelena je malo smirena i to rešava kući ili preko telefona sa Noletom