Celebrity News

Žene su ludele za njim, a on je osvojio srce jedine zajedničke ćerke Zorice Brunclik i Kemiša! OVAJ poznati pevač je zet Brunclikove (FOTO)

Zet Zorice Brunclik nestao je iz javnosti kada je oženio Zlatu

Žene su ludele za njim, a on je osvojio srce jedine zajedničke ćerke Zorice Brunclik i Kemiša! OVAJ poznati pevač je zet Brunclikove (FOTO)

Kada je 2013. godine zet Zorice Brunclik stao na scenu "Zvezda Granda" usledila je opšta pometnja. Zgodan, anđeoskog glasa i plavih očiju Miloš Vujanović osvojio je drugo mesto u takmičenju, ali i veliku pažnju pripadnica ženskog pola. Ipak, on je osvojio srce jedine zajedničke ćerke Zorice Brunclik i Kemiša, Zlate Aranđelović.

Uprkos popularnosti, Miloš je odlučio da se iz javnosti povuče i posveti se supruzi, koja ga je kako kaže, potpuno osvojila.

Pročitajte: Nije lako kad ti je Zorica maćeha - Ova lepotica je Kemišova ćerka iz prvog braka i sad nam je jasno kakav odnos ima sa Brunclikovom

- Moja žena je mene osvojila po svim mogućim kriterijumima koje imam, ima tu mnogo toga, kada bih krenuo da vam nabrajam, mogao bih da vam pričam do sutra. Ali najvažnije je da su nam se energije savršeno spojile. Dodao bih nešto, da sam ja nju osvojio. Što se tiče mladosti i ludosti, proživeo sam to na vreme - rekao je zet Zorice Brunclik koji je u potpunosti posvećen supruzi.

- Zlata je od rođenja medijski eksponirana i zna šta ovaj posao nosi, jer je u svojoj kući imala savršen primer ljudi koji su uspeli na tim poljima. Znam da joj najteže pada, kada se desi da moram da radim za neke name važne datume i kada više dana nismo zajedno, ali sve to nadomestimo čim se vratim kući - rekao je otac male Milice, koju je sa Zlatom dobio 2019. godine.

Komentari (0)

Loading