Celebrity News

Da li je moguće da joj je najbliža osoba ovo učinila? Upoznajte sestru Berguzar Korel i evo zašto dugo nisu razgovarale (FOTO)

Sestra Berguzar Korel bila je u lošim odnosima sa porodicom..

Da li je moguće da joj je najbliža osoba ovo učinila? Upoznajte sestru Berguzar Korel i evo zašto dugo nisu razgovarale (FOTO)

Sestra Berguzar Korel, Zejnep Korel, priredila je porodici pravu torturu, kada je rešila da početkom 2020. godine, nakon smrti oca, tuži porodicu i vodi spor oko nasledstva.

Sestra Berguzar Korel - problemi u porodici

U toj tužbi je zahtevala da proda imovina koja je pripadala njenom ocu i podeli nasledstvo, pisali su turski mediji, što je poljuljalo odnose između nje i njene sestre, popularne Šeherezade. Tokom trajanja sudskog procesa, sestra Berguzar Korel se nagodila sa porodicom, te dalja suđenja nisu postojala i slučaj je zaključen.

Pročitajte: Rastopićete se - Berguzar Korel prvi put izvela ćerku Lejlu u javnost, a evo zašto joj svi APLAUDIRAJU (FOTO)

 

 

Zejnep se inače retko pojavljuje u javnosti, budući da ne želi da se eksponira, a o njenom sadašnjem odnosu sa sestrom Berguzar se samo nagađa.  Budući da je turska glumica postala majka po treći put, ipak sada ima jednu brigu manje, te može da se posveti odrastanju malene ćerke Lejle i uživa u miru u svom domu.

Komentari (0)

Loading