Celebrity News

Tamara Dragičević i Petar Benčina sa bebom u naručju objavili NAJLEPŠE VESTI! Čestitke stižu sa svih strana (FOTO)

Tamara Dragičević i Petar Benčina su najsrećniji danas…

Tamara Dragičević i Petar Benčina sa bebom u naručju objavili NAJLEPŠE VESTI! Čestitke stižu sa svih strana (FOTO)

Tamara Dragičević i Petar Benčina, jedan od najpopularnijih parova na domaćoj glumačkoj sceni, važe za posvećene roditelje, koji svoju decu, Stašu i Lazara obožavaju i obasipaju pažnjom. Budući da su prilično veliki ljubitelji dece, što se da zaključiti iz nedavno pažljivo organizovane proslave za ćerku na kojoj je bilo dosta mališana, nije ni čudo da su jako bliski i sa bebom svoje kume.

Pročitajte: Bajka za Stašu i Lazara - Tamara Dragičević i Petar Benčina priredili deci nestvaran doček Nove godine (FOTO)

Instagram

 

Naime, glumica je na društvenim mrežama objavila sijaset fotografija, nastalih sa njenom malenom kumicom, u porodičnom domu njene kume Marine. Tamara i Petar su, sudeći po opisu pomenutih fotografija na “Instagramu” obišli kumicu Noru, po prvi put otkad se rodila. Njih dvoje nisu skidali osmehe sa lica, bili su, po svemu sudeći, jako uzbuđeni, jer će njihova deca imati uskoro dodatno društvo za igru, kada njihova kumica poraste.

Pročitajte: Svi je znate! Ova SLAVNA glumica je tetka Petra Benčine, a EVO kakvo mišljenje ima o njemu (FOTO)

Instagram

 

Tamara je, takođe, jako vezana za svoju kumu, te kada se ona porodila i glumica ima razlog da se raduje i bude brižna prema bebi, kao prema svojoj deci.

Komentari (0)

Loading