Celebrity News

Šta da kaže otac kad mu jave da mu je ĆERKA U VEZI SA OŽENJENIM? Reči Željka Šašića o aferi Sofije i Duška Tošića će vas IZNENADITI

Oglasio se Željko Šašić o navodnoj aferi njegove ćerke Sofije i Duška Tošića.

Šta da kaže otac kad mu jave da mu je ĆERKA U VEZI SA OŽENJENIM? Reči Željka Šašića o aferi Sofije i Duška Tošića će vas IZNENADITI

Oglasio se Željko Šašić o navodnoj aferi koja trese čitav region poslednjih dana. Prema pisanju pojedinih medija, ćerka Željka Šašića, koju je dobio sa bivšom partnerkom Sonjom, Sofija Šašić uplovila je u romansu sa 15 godina starijim suprugom Jelene Karleuše, fudbalskim menadžerom Duškom Tošićem. Dok je sa jedne strane Sofija za hrvatske medije demantovala ovu navodnu vezu, kako piše magazin “Svet” , njen otac je pobesneo zbog čitave medijske pompe i kompromitovanja njegove ćerke.

Pročitajte: GLEDAMO I NE VERUJEMO! Evo kako je Karleuša reagovala na vest da je Duško Tošić u vezi sa ćerkom Željka Šašića (VIDEO)

Instagram

 

- Naravno da je Željko šokiran jer zna da je Duško oženjen Jelenom, a pritom je i stariji 15 godina od njegove ćerke. Razočaran je i u bivšu ženu Sonju što ne utiče na ćerku i dozvoljava joj da se ovako kompromituje. Njemu još niko nije potvrdio da su njih dvoje u vezi, jer sada neće da mu se jave na telefon ni ćerka ni bivša žena Sonja. Sa Sofijom neće da komunicira sve dok mu je objasni šta se to dešava između nje i Duška Tošića. SItuacija je vrlo neprijatna, posebno za njega koji ne želi da bude deo tog cirkusa. Njemu je Karleuša draga koleginica, i neprijatno mu je zbog svega što se pisalo ovih dana - rekao je anonimni izvor blizak pevaču za pomenuti magazin.

S druge strane, na poziv novinara da da izjavu, Željko Šašić odgovorio je bez želje da komentariše čitavu situaciju, te je bio kratak i jasan:

- Nemam komentar za te gluposti, aj ćao. Zovite me kad bude nešto pametno, a za ovakve gluposti ne - rekao je pevač za "Informer" , prenose mediji.

Podsetimo, kako su mediji pisali, Jelena Karleuša je otpratila sa “Instagrama” dugogodišnju prijateljicu Sonju Vuksanović.

Komentari (0)

Loading