Celebrity News

Tajno putovanje i večere... Kako je Snežana Savić OPČINILA OVOG oženjenog i najmoćnijeg čoveka u Jugoslaviji koji je kasnije ZAVRŠIO U HAGU

Snežana Savić navodno je opčinila svojevremeno najmoćnijeg čoveka u Jugoslaviji…

Tajno putovanje i večere... Kako je Snežana Savić OPČINILA OVOG oženjenog i najmoćnijeg čoveka u Jugoslaviji koji je kasnije ZAVRŠIO U HAGU

Snežana Savić, jedna od najpoznatijih glumica u našoj zemlji i regoinu, važi za šarmantnu ženu kojoj je malo ko mogao da odoli. Tako je, tokom osamdesetih godina prošlog veka, na njen izgled, prefinjenost i šarm navodno pao ni manje ni više nego predsednik SRJ Slobodan Milošević, piše “Kurir”.

Prema pisanju pomenutog medija, Savićeva je tokom jednog susreta u posvetila pažnju Miloševiću, na nagovor predsednika Predsedništva Srbije, Ivana Stambolića, što je kasnije navodno dovelo do sukoba između njih dvojice.

Snežana Savić opčinila je OVOG moćnika

- Stambolić je prvi upoznao Snežanu Savić i odmah su postali prijatelji, družili su se... Stambolić i Savićka su uveliko bili prijatelji kada ju je Milošević upoznao na jednoj svečanoj večeri u Topčideru. Ona ga je bukvalno očarala, bio je opčinjen njome. Jer Savićka ne samo da je lepotica već je i žena neverovatne harizme. Miloševiću se kod nje najviše dopala upravo ta njena harizma, ta žena pleni sve oko sebe -  rekao je anonimni izvor za pomenuti list.

Pročitajte: Sloba u zatvoru - Pogledajte premijerno završne scene serije "Porodica"

Guliver Getty Images

 

Kako se dalje navodi, Snežana Savić i Slobodan MIlošević nisu ostali u kontaktu nakon tog susreta u Topčideru, a kako je dodao izvor, tada se spekukisalo da su nakon toga proveli zajedno i jedan vikend u vili kod Smedereva.

- Tako se tada pričalo, ali nikada se nije saznalo da li je to tačno. Inače, ubrzo posle pomenute večere Milošević je otišao na Kosovo. Sa Savićkom mislim da se više nije ni sreo. Ipak, preko nekih ljudi je kasnije saznao da je Stambolić bio jako dobar prijatelj sa njom i da ju je upoznao mnogo pre njega. Milošević je saznao da je upravo Stambolić ubedio poznatu glumicu i pevačicu da mu priđe i započne razgovor one večeri u Topčideru. To ga je jako naljutilo. Zamerio je prijatelju što je tako odigrao, maltene su zaratili zbog tog. Ubrzo je došlo i do razlaza između njih dvojice, politički su im se razišli putevi, pa više nisu bili u kontaktu - dodao je izvor pomenutog medija.

Pročitajte: Bivši muž Snežane Savić oženio je njenu koleginic - Ko je poznata glumica koja je Dragoslavu Laziću u osmoj deceniji rodila blizance?

Dragan Kadić/Story Arhiva

 

Ipak, glumica je delimično demantovala ove navode, te je objasnila za pomenuti list gde se susret odigrao, pod kojim okolnostima, te da li je bilo ponovnog susreta.

- Milošević tada nije bio predsednik. Bila je zabava, ja sam nastupala s kolegama, kratko smo popričali. Pristojan čovek, raspitivao se za moju koleginicu, ko je ona... Prema meni nije pokazivao nikavu posebnu naklonost. Tada sam upoznala i Stambolića. S Miloševićem se više nikad nisam ni čula ni videla, a Stambolić me je zvao još nekoliko puta da pevam na svečanostima za funkcionere, što sam odbila - rekla je Snežana Savić, prenosi pomeniti medij.

Komentari (1)

Loading