Celebrity News

Ona mu je rodila dva sina: Ovako izgleda prva supruga pokojnog Nebojše Glogovca (FOTO)

Prva supruga Nebojše Glogovca je poznata slikarka..

Ona mu je rodila dva sina: Ovako izgleda prva supruga pokojnog Nebojše Glogovca (FOTO)

Saša Huzjak

Prva supruga Nebojše Glogovca, sa kojom je pokojni glumac bio u braku pre Milice Glogovac, bila je njegova velika ljubav. Minu Glogovac, prema pisanju domaćih medija, Nebojša je oženio sa 28. godina, 1996. godine.

Pročitajte: Dve godine od smrti Nebojše Glogovca tuga ne jenjava - Njegova udovica oglasila se potresnom porukom!

 

 

Detalji njihovog braka nisu poznati široj javnosti, osim činjenice da im je kumovao glumčev veliki prijatelj Vojin Ćetković. Nebojša je sa slikarkom dobio dva sina - Miloša i Gavrila, pa potom sa drugom suprugom Milicom, ćerku Sunčicu.

Pročitajte: Sećanje ne bledi - Ovako su Milica i Nebojša Glogovac izgledali na dan svog venčanja (FOTO)

 

 

Svojevremeno, spekulisalo se u medijima zašto su se Mina i Nebojša razveli:

- Njegov razvod od Mine nikakve veze sa Milicom. Njih dvoje su u braku bili 18 godina, i jednostavno više nije išlo, i nije funkcionisalo onako kako treba. On se pritom dugo lomio da li da uopšte donese takvu odluku, međutim, onda su se na kraju oboje složili u toj odluci da je najbolje da se raziđu, a onda se njemu i Milici desila Sunčica - rekao je pre nekoliko godina izvor za "Pink.rs" .

Pročitajte: Velika želja Milice Glogovac - Ćerki bih o Nebojši volela ovo da kažem

 

 

Podsetimo,  Nebojša Glogovac preminuo je 9. februara 2018. godine posle borbe sa teškom bolešću u 48. godini života. Vest o njegovom preranom odlasku duboko je potresla celu Srbiju, a ostavio je iza sebe neutešnu porodicu, prijatelje i kolege.

Komentari (0)

Loading