Celebrity News

Teška operacija je neizbežna: Borba sa rakom dojke i najteži dani Ivane Žigon 

Zdravlje Ivane Žigon svojevremeno bilo je ugroženo..

Teška operacija je neizbežna: Borba sa rakom dojke i najteži dani Ivane Žigon 

Zdravlje Ivane Žigon, bilo je veoma narušeno, kada je glumici pre skoro 25 godina dijagnostikovan opaki kancer dojke. U 38. godini, lekari su Ivani saopštili loše vesti, te je nakon operacije prilikom koje joj je uklonjena dojka, glumica primala terapije koje su je odvele ka izlečenju.

Zdravlje Ivane Žigon - dobijena bitka protiv opake bolesti

- Tada sam imala 38 godina i prošao je dug period od terapije, a lekari nisu mislili da je to moguće posle tolikih terapija. Bio je veliki rizik i to se dogodilo pre 14 godina, nisam tada imala nikakvu dilemu. Sada imam i četiri unuke. Mi smo porodica. Nisu mene roditelji stigli da maze, jedna škola, muzička škola, druga škola. Nisu me roditelji previše mazili, jer sam od malena imala previše obaveza - rekla je Ivana svojevremeno u emisiji "Balkanskom ulicom", prenose domaći mediji.

Pročitajte: BURAN LJUBAVNI ŽIVOT IVANE ŽIGON - Razvela se od 11 godina mlađeg monaha, ljubila je oca poznatog pevača, pa potpuno nestala iz javnosti

Nebojša Babić

 

Iako su joj lekari govorili da je rizično da održi trudnoću, glumica je bila uporna u nameri da dobije dete, te je uspešno na svet donela sina Stevu 2006, kojeg je dobila sa nekadašnjim monahom Grigorijem Brkovićem. Tu trudnoću lekari su smatrali čudom, ali je Ivana uspela u svojoj nameri i ostvarila se kao majka, iako je imala tešku operaciju i boelst.

- Dvanaesti dan posle operacije igrala sam Nastasju Filipovnu u "Idiotu", na sceni Narodnog pozorišta. Tri sata sam plesala, glumila, smejala se, a u publici je sedeo i profesor koji me je operisao. I danas sam mu na svemu zahvalna. Zaljubljena sam u život. Tome me je tata naučio. On je preživeo logor Dahau i sa četrnaest godina shvatio koliko vrede zdravlje i sloboda. Nije priznavao bolest, niti je to meni dozvolio-  rekla je glumica jednom prilikom, prenosi “Alo” .

Komentari (0)

Loading