Celebrity News

Nismo to očekivali: Dana Karić rekla KRAJ!

Dakle ako ste ljubitelj dobrih zapleta ovo je svakako pesma za vas, a na linku možete pogledati i odličan spot koji prati pomenutu priču.

Nismo to očekivali: Dana Karić rekla KRAJ!

Nakon pop-funk numere „JA TI ŽELIM SREĆU“ kojom je osvežila našu muzičku scenu, Dana Karić je izbacila novi singl i to u kolaboraciji sa Srđanom Lazićem i Igorom Simićem. Numera „KRAJ“ nosi sa sobom retro zvuk osamdesetih odlično uklopljen sa interpretacijama ova tri izvodjača. Kao i sam naslov pesma govori o kraju jedne, a početku druge romanse, s tim da retko imamo priliku da vidimo tri izvođača na sceni od kojih svako ima svoju ulogu u priči.

Pročitajte: Najneobičniji datum za venčanje! Ovako je izgledala svadbena bajka Dane Karić i Nikole Sojilkovića (EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE)

la lanna

 

Ideja nastanka pesme bila je napisati pesmu kao malu operu, gde ce se priča pevati.. Dana je radila muziku, a tekst je pisala zajedno sa Srđanom koji je radio i aranžman. Srđan je učestvovao na albumu ‘free birds fly high: a visual journey of love’ i sada na novom albumu ‘Faze ljubavi’ koji će uskoro izaći.

Saradnja sa Igorom došla je spontano, kako Dana kaže:

- Potrebna je bila treća uloga, treći glumac u našoj prici, a Igor ima čudesan glas,  odmah sam poželela da radim sa njim. Ceo proces stvaranja bio je magičan, sve smo uradili vrlo brzo, pre svega jako smo se lepo družili i uživali. Igor i Srđan su mnogo talentovani, čast mi je bila da sarađujem sa njima - .

 

Komentari (0)

Loading