Celebrity News

Svi su mislili da je nemoguće, a ona je uspela! Supruga Siniše Ubovića smršala 25 kila, promenila život i počela da se bavi OVIM (FOTO)

Supruga Siniše Ubovića uspela je u nemogućem, izgubila je 25 kilograma i život promenila iz korena

Svi su mislili da je nemoguće, a ona je uspela! Supruga Siniše Ubovića smršala 25 kila, promenila život i počela da se bavi OVIM (FOTO)

Glumac Siniša Ubović već godinama se bavi lajf koučingom, a pored sebe ima podjednako uspešnu suprugu.

Supruga Siniše Ubovića, Aleksandra već godinama je u braku sa glumcem, kome je podarila dva sina, sad već odrasla momka, Filipa i Simona.

Pročitajte: Siniša Ubović - Kako prevazići razlaz sa partnerom

Ipak, malo ko zna, da je sada zgodna plavuša nekada mučila muku sa čak 25 kilograma viška i velikom dozom samokritičnosti i nezadovoljstva.

Supruga Siniše Ubovića uspela je nemoguće, izgubila 25 kilograma, promenila život iz korena i postala terapeut telesne psihoterapije, te danas pomaže mnogim ženama, inspirišući ih svojom pričom.

Pročitajte: Indijska svadba, Dan zaljubljenih i vatromet boja - Putovanje Siniše Ubovića u Mumbaj

- Zaista nisam volela svoj izgled i bežala sam od kamere. Nije bilo šanse da me neko fotografiše, i ovo su jedine slike koje imam iz tog perioda. Deset godina sam se gojila i mršavila, prošla svaku dijetu, bez redovnog treniranja, sa konstantnim emotivnim prejedanjem... I konstantno sam varirala, +10, -5, +20, -10 - napisala je ona na svom "Instagramu" pa dodala:

- Pre pet godina taj krug se zatvorio i nikada se više nisam ugojila. I zapravo, svi koji mršave znaju da nije bitno KOLIKO kilograma smo smršali, već da smo ODRŽALI novu kilažu dugo nakon mršavljenja - rekla je motivišući svoje pratiteljke, Aleksandra.

Komentari (0)

Loading