Celebrity News

Ovo nismo očekivali: Sestra Bojana Karića otkrila šokantne detalje o njegovom braku sa Jelenom Karleušom i PRAVI RAZLOG RAZVODA

Sestra Bojana Karića, Danijela, progovorila o braku svog brata i Jelene Karleuše

Ovo nismo očekivali: Sestra Bojana Karića otkrila šokantne detalje o njegovom braku sa Jelenom Karleušom i PRAVI RAZLOG RAZVODA

Kada su se Jelena Karleuša i Bojan Karić razveli posle samo nekoliko meseci braka, 2005. godine, mediji su brujali o krahu ove ljubavi. Jelenu su tada pratili svakakvi novinski napisi, a sada, sedamnaest godina kasnije, sestra Bojana Karića stala je u njenu odbranu:

- Ona se svakako nije udala za njega zbog para, već su se voleli. Ima devojaka koje žele da uđu u našu porodicu zbog novca, ali Jelena nije jedna od tih. S njom sam se baš lepo slagala, bila mi je jedna od omiljenih snajki. Karleuša je privatno veoma pristojna i fina osoba, uvek mi je ukazivala poštovanje, nemam ništa ružno da kažem o njoj. O njoj sam imala lepo mišljenje i imam ga i dalje - ispričala je Danijela Karić, a prenosi Espreso.

Sestra Bojana Karića istakla je da mnogi članovi poznate porodice imaju drugačije mišljenje od nje:

Pročitajte: Kao u telenoveli - Bivši muž Dane Karić bio je prvi dečko njene sestre Danijele!

- Mi se kao porodica mnogo volimo i držimo se zajedno. Ipak, svako od nas ima pravo na svoj stav i svoje mišljenje.

Danijela je takođe istakla da razume njihovu odluku da svako krene svojim putem, jer iza sebe i sama ima brak na koji je stavila tačku:

- Milioni ljudi se razvedu, ne vidim tu ništa čudno. Očigledno nisu bili jedno za drugo, jer su pronašli sreću u novim brakovima, ona sa Duškom, on sa Mašom. Drago mi je što su oboje našli svoj put i ljubav. Previše se pompe diglo oko njihovog odnosa bez razloga. I ja sam bila u braku, pa se razvela. Sve je to za ljude.

Komentari (0)

Loading