Celebrity News

Nesreća nikad ne dolazi sama: Potresne vesti i najteži dani Nikoline Kovač i Saše Kapora

Nesreća Nikoline i Saše Kapora uzrujala je javnost

Nesreća nikad ne dolazi sama: Potresne vesti i najteži dani Nikoline Kovač i Saše Kapora

Ata Images

Situacija o kojoj ne prestaje da se priča i piše je nesreća Saše i Nikoline Kapor, koja je njih i njihovog sina Nikolaja umalo koštala života.

Pročitajte: Još jedna nesreća Nikoline i Saše Kapora: Bračna kriza ih nije zaobišla

 

 

Iako je prošlo sedam godina od saobraćajnog udesa koji je estradni par doživeo u mestu Drnjača još uvek se u neverici priča o tom incidentu, najviše zbog toga što sudstvo u Bjeljini nije reagovalo na pravi način. Da podsetimo, pevač i njegova supruga 2015. godine izbegli su direktan sudar sa vozačem kamiona koji je prevozio stoku, zbog čega su, naočigled pecaroša, sleteli u Dunav. Ribari koji su se nalazili u blizini odmah su im pritekli u pomoć. Srećom, prozor je bio otvoren, pa je Saša supruzi stavio sina Nikolaja u krilo, a potom ga je ona kroz prozor dobacila spasiocima. I njih dvoje su se na isti način spasli i otplivali do obale.

Pročitajte: Zavirite u kuhinju Saše i Nikoline Kapor: Recept za doručak koji poznati par obožava!

Ata Images

 

Pomenuti događaj ostavio je posledice na psihu skladnih supružnika, posebno na Nikolinu koja dugo nije mogla da smogne snage i sedne u automobil. Saša, s druge strane, bio je psihički jači, ipak ni on sam nije bio u stanju to tek tako lako da prebrodi.

- Svaki put kada sam ulazio u automobil suočavao sam se sa ozbiljnim strahovima. To je bilo teško prevazići. Kad bi mi nekao išao u susret, instinktivno bih se pomerao u desnu stranu, a ta moja reakcija je trajala godinama. Srećom, uspeo sam da taj period ostavim iza sebe – rekao je muzičar i istakao da on i Nikolina nisu naišli na razumevanje od strane sudstva.

- Čist smo dokaz ljudske nepravde. Zna se šta je tu bilo, čovek je ušao u suprotnu traku, a mi smo zbog njega sleteli s puta. I posle toga ništa se nije dogodilo. Policija je odmah došla i obavila uviđaj. Nikolina i ja smo dali izjave i objasnili kako je došlo do saobraćajne nesreće. Međutim, zakazalo je sudstvo, tačnije, propust je napravio sudija, kome je zakon dao za pravo da sudi, a koji je dosudio da nema dovoljno elemenata krivičnog dela – izjavio je on.

Pročitajte: Srpski Bond i njegova devojka: Nikolina i Saša Kapor promenili imidž i ukrali pažnju prisutnih (FOTO)

 

 

Nedugo potom emotivni partneri suočili su se sa novom nesrećom. Naime, Nikolini je otkriven tumor grlića materice, zbog čega je hitno operisana. Na svu sreću i iz ove situacije par je izašao još jači, te danas uživa u svom braku, odgajanju sina, ali i ćerke Nikolete koja je pre dve godine unela radost u njihov dom na Voždovcu.

Pročitajte: Zavirite na slavlje malene Nikolete: Evo kakvo su rođendansko iznenađenje svojoj mezimici priredili Nikolina i Saša Kapor (FOTO)

 

 

Komentari (0)

Loading