Celebrity News

Nije tajna da smo na RATNOJ NOZI! Ko je koleginica kojoj Brena NIJE MOGLA DA OPROSTI što ju je prevarila (FOTO)

Lepa Brena neguje svoje dugogodišnje prijateljtsvo sa koleginicom..

Nije tajna da smo na RATNOJ NOZI! Ko je koleginica kojoj Brena NIJE MOGLA DA OPROSTI što ju je prevarila (FOTO)

Lepa Brena važi za ostvarenu ženu, koja je naklonjena svojim prijateljima i uvek tu za njih u svim životnim situacijama. Budući da oko sebe ima mali krug ljudi kojima veruje, stiče se utisak da pažljivo bira ko će biti u njenom okruženju.

Naime, poznato je da se pevačica već godinama druži sa koleginicom Sanjom Đorđević, sa kojom se rado sastaje i provodi vreme, kada joj to obaveze dozvoljavaju. Tako su njih dve nedavno susrele negde u Beogradu i celo druženje zabeležile fotografijama koje je Brena objavila na društvenim mrežama.

Pročitajte: Pročulo se o SCENAMA u Majamiju! Brena došla u kuću na Floridi i tamo zatekla Prijovićkinu majku Borku! Evo kako je protekao susret (FOTO)

Instagram screenshot

 

Iako se pisalo da se oko izvesnih stvari ne slažu, sada je postalo jasno da njihov odnos ne može ništa da poljulja, te da su i te kako bliske i odane prijateljice jedna drugoj.

Naime, Brena je Sanji zamerala jedno:

Pročitajte: Lepa Brena prevarila Bobu, sinovi besni

Instagram screenshot

 

- Sanja mnogo voli da vara na kartama, pa smo se svađale. Ona ima neka svoja sarajevska pravila, svoje prijatelje kartaroše zove u jedanaest sati da potvrdi ta pravila. Mi smo na ratnoj nozi što se tiče kartanja - rekla je Lepa Brena svojevremeno za domaće medije.

Ipak, ova mala neslaganja nemaju veliki uticaj na njihov odnos, te dokle god ne igraju karte, slažu se gotovo savršeno, o čemu svedoče i pomenute fotografije.

Komentari (0)

Loading