Celebrity News

Svi pričaju o ovome! Mračne TAJNE Nataše Bekvalac: Koga je VOLELA NAJVIŠE (VIDEO)

Nakon velikog letnjeg hita koji je prošle godine izbacila u duetu sa Rastom, Nataša Bekvalac vraća se svojim korenima.

Svi pričaju o ovome! Mračne TAJNE Nataše Bekvalac: Koga je VOLELA NAJVIŠE (VIDEO)

Dušan Petrović

Pop zvezda objavila je danas svoju dugo najavljivanu novu pesmu koja nosi naziv Tajne, za koju ističe da je daleko najintimnija numera koju je otpevala u karijeri dugoj 22 godine.

Vodeći se rečenicom iz filma Titanik da je srce svake žene neistraženi okean prepun tajni, Bekvalčeva nam u ovom video ostvarenju baš sa Ibice, gde je po svom priznanju doživela neke od najlepših momenata svog života, poručuje da su njene mračne isto koliko su i sjajne.

- Čim sam prvi put čula Tajne znala sam da je to moja pesma i da će sigurno obeležiti jedan deo moje karijere, ali sam se neko vreme bojala da uđem u studio i otpevam je pošto sam imala utisak da je previše velika za mene. Odlučila sam da je ipak snimim upravo takvu, nedovoljno veliku i moćnu. Zato što je i moja duša takva. Ogromnu zahvalnost dugujem svima koji su mi pomogli da vam otkrijem svoje Tajne jer ništa ne bi bilo izvodljivo bez ljudi koji sa mnom nesebično dele svoje talente - kaže Nataša.

Autori pesme su Miloš Roganović i Atelje Trag, a spot su radili Dušan Petrović i Aleksandar Batajić, dok je za Natašin vizuelni identitet u Tajnama kao i do sada zadužena njena sestra Kristina.  

Video spot za pesmu "Tajne" možete premijerno pogledati na zvaničnom Youtube kanalu:

 

Komentari (0)

Loading