Celebrity News

Zavirite u dom sina Jelene Bačić Alimpić: Evo zašto je tamo danas POSEBAN DAN (FOTO)

Autor: | 29/01/2022

Sin Jelene Bačić Alimpić nedavno se oženio dugogodišnjom izabranicom Antoninom

Zavirite u dom sina Jelene Bačić Alimpić: Evo zašto je tamo danas POSEBAN DAN (FOTO)

Jesenas se oženio sin Jelene Bačić Alimpić i slobodno se može reći da je to za poznatu spisateljicu i bivšu voditeljku bio događaj koji joj je ne samo obeležio proteklu godinu već joj pričinjava sreću i u ovoj. Marko Alimpić i njegova supruga Antonina kao da su još uvek na sedmom nebu nakon raskošnog venčanja, a sada vam otkrivamo kako izgleda magično mesto u kojem neguju svoj mladi brak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @antonina.alimpic

Naime, mladenci već neko vreme žive zajedno a iako su u braku tek četiri i po meseca dobro im je poznat zajednički život budući da su u vezi više od pet godina. Jedan detalj iz stana u kojem žive otkriven je baš danas, budući da Antonina danas proslavlja svoj 29. rođendan.

Pročitajte: Posle venčanja otkrivena tajna: Snaja je Jelenu Bačić Alimpić sjajno prihvatila, a evo kako se Marko slaže sa svojom taštom (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @antonina.alimpic

Sin Jelene Bačić Alimpić opčinjen je svojom suprugom i nedavno joj je čestitao na dobijenoj master diplomi što je bio još jedan razlog za slavlje u kući. Antonina i Jelena imaju odličan odnos, a o tome je baš nedavno govorila sama spisateljica.

- Uverena sam da ćemo Nina i ja negovati odnos pun ljubavi i poštovanja, a ja ću se truditi da budem najbolja svekrva na svetu - izjavila je Jelena Bačić Alimpić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @antonina.alimpic

Komentari (0)

Loading