Celebrity News

Zavirite na tajno venčanje Nataše Bekvalac i Ljube Jovanovića: Jedan detalj nagoveštavao je kraj (FOTO)

Venčanje Nataše Bekvalac i Ljube Jovanovića tajna je koja nije mogla dugo da se skriva

Zavirite na tajno venčanje Nataše Bekvalac i Ljube Jovanovića: Jedan detalj nagoveštavao je kraj (FOTO)

Sve što je lepo, nema razloga da se skriva, međutim, venčanje Nataše Bekvalac i Ljube Jovanović iz mnogo razloga te 2015. godine proteklo je tajno, bez velike pompe, slavlja, obaveštavanja medija, a samim tim i bez bliceva fotoreportera. Rukometaš i pevačica venčali su se u njenom domu 14. januara, a dogovor je bio da fotografije koje su svedočile tom intimnom momentu sačuvaju samo za sebe i svoje najmilije. Gostujući u jednoj emisiji Bekvalčeva je kroz smeh pomenuti dogovor prekršila, te se javnost tako po prvi put susrela sa interesantnim detaljima njenog drugog venčanja.

Pročitajte: Venčanje Nataše Bekvalac i Ljube Jovanovića proteklo je daleko od očiju javnosti, a evo kako se pevačica udala za Daču Ikodinovića (foto)

Privatna Arhiva

 

Na intimnoj ceremoniji osim supružnika prisustvovali su samo još matičar i kumovi, minimum koji je neophodan da bi se ljubav ozvaničila. Atraktivna Novosađanka za svedoka, ovoga puta, odabrala je svog prijatelja, muzičara Alena, koji godinama svira u njenom bendu.

Pročitajte: Ljuba Jovanović, nakon razvoda od Nataše Bekvalac dobio ćerku, supruga Milica jednom rečenicom dala odgovor na mnoga pitanja

Privatna Arhiva

 

Nakon što je matičarka citirala Duška Radovića: Budite ljubomorni, ne jedno na drugo, već na svoj brak. Čuvajte ga i branite od svih iskušenja, smatrajte ga dragocenim za svoju sudbinu i sreću, Nataša i Ljuba izgovorili su sudbonosno da i mlada je uz saglasnost svog izabranika rekla da će zadržati svoje prezime. A kasnije je javno priznala da je to bio najromantičniji trenutak u njenom životu, iako je primetila da se njen suprug izuzetno uplašio.

- Ljuba se na venčanju tako uplašio, preznojavao se i to "da" rekao je tako glasno. Ali dobro, njemu je to prvo venčanje, meni je već drugo - ispričala je tada Nataša, a zatim otkrila kako je svog tadašnjeg izabranika upoznala.

Pročitajte: Nataša ne žali zbog svojih odabira, ali otvoreno tvrdi: Ja sam najbolja bivša žena na svetu!

Privatna Arhiva

 

Objasnila je tada i zašto je nakon odluke da se više ne udaje ipak ponovo stala na ludi kamen.

- Znamo se dugo. Bili smo zajedno i nakon mog razvoda. Međutim, ja sam se tada tek razvela i nisam baš bila u najboljem stanju. Nekako, on je pravi čovek koji se našao tu u pogrešno vreme. Ali, eto, vratio se opet i sada smo porodica. Posle razvoda rekla sam nikada više, meni to ne treba, a s druge strane mi je nekako usađen taj neki kod da je lepo kada imaš muža. Uopšte sebe ne mogu da zamislim kao nečiju devojku, to mi je tako neozbiljno - rekla je tada Bekvalčeva, koja je medeni mesec sa Jovanovićem provela na Tajlandu.

Komentari (0)

Loading