Celebrity News

Dve muzike, bajkovita dekoracija i zabava do svitanja: Isplivale nikad viđene ekskluzivne fotografije svadbenog veselja Bojana Leksingtona

Svadba Bojana Vaskovića za 500 zvanica

Dve muzike, bajkovita dekoracija i zabava do svitanja: Isplivale nikad viđene ekskluzivne fotografije svadbenog veselja Bojana Leksingtona

U bašti ekskluzivnog prestoničkog restorana 12 .jula 2015. godine organizovana je svadba Bojana Vaskovića. Frontmen grupe Lexington bend i njegova izabranica, doktorka Aleksandra, tada Jeličić, na ludi kamen stali su u Crkvi Svetih apostola Petra i Pavla na Topčideru. Stotinak metara dalje u prelepo dekorisanom ambijentu zaljubljeni par razmenio je venčane zavete pred matičarem i čak 500 zvanica, koje su uživale u izvedbi dva benda Loco i orkestra Ace Sofronijevića. Budući da je Bojan na svadbu pozvao i veliki broj kolega logično je bilo da su se i svi oni u neko doba latili mikrofona, stoga je svadbena žurka bila pun pogodak. O venčanju i pripremi proslave Bojan nije želeo odmah da govori, a i kada je pristao za potrebe jedne emisije da se dotakne te teme dozvolio je da u etar odu samo dve fotografije. Ostale je podelio sa magazinom Story, a otkrio je i sve one detalje o kojima je dugo ćutao kao što su dekoracija, venčanica, odelo i medeni mesec.

Pročitajte: Zavirite u bajkoviti dom Aleksandre i Bojana Vaskovića, gde žive nakon venčanja (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Venčanje Bojana Vaskovića moglo bi se nazvati savršenim da nije došlo do malog peha. 

- Aleksandra je danima tražila venčanicu. Gledala je po magazinima, Pinterestima i čudima, uglavnom našla je šta je želela i bila je zadovoljna. Ja sam pak sašio odelo po meri, međutim dan pred svadbu shvatio sam da sam dobio pantalone sa kraćim nogavicama. Odmah sam se zaputio u jednu radnju tu u gradu i odabrao neko. Malo su mi ga samo ukrojili. Čovek se malo istresira i iznervira, ali onda shvati da nema dobre svadbe bez takvih stvari. U suprotnom ne bismo imali šta da prepričavamo - rekao je kroz smeh muzičar, a zatim se osvrnuo na veliki broj zvanica.

- Bavim se javnim poslom, okružen sam svakodnevno sa mnogo ljudi, kod mnogih sam i sam bio gost na svadbi te je ta brojka bila neminovna. Svakako su to sve divni prijatelji sa kojima nam je drago da smo proslavili naš dan. Bilo je zaista mnogo lepo, na otvorenom smo slavili. Aleksandrina i moja želja je bila da svadbu organizujemo u prirodi i to nam se i ostvarilo, a po njenoj želji sve je bilo dekorisano bajkovito.

Pročitajte: SKRIVANA VEZA SA OVOM KOLEGINICOM: Otkrivamo najveću tajnu Bojana Lexintgon!

Privatna Arhiva

 

Budući da je venčanje organizovano u toku leta, kada muzičari imaju najviše nastupa, najveći deo priprema Bojan je stoga prebacio na Aleksandru, koja se u tome vrlo dobro snašla. Zajedno su, pak, odabrali da zvanice zabavlja bend Loco, ali i orkestar Ace Sofronijevića.

- Godinama sam pevao na svadbama i znao sam da je muzika najvažnija stavka. Rekao sam Sandri ako je muzika dobra sve će biti dobro i tako je i bilo. Nagovarala me je da za prvi ples idemo na časove, međutim, to sam vešto izbegao. Nisam talentovan, volim da vidim kada neko dobro pleše, posebno parove, ali nikada sebe nisam video u tome. Imam druga kojeg sam posle posavetovao da uzme časove, poslušao me je i napravio grešku - ispričao je Vasković i za sam kraj otkrio da se kući sa svog svadbenog veselja vratio tek u zoru, da je ubrzo morao da se pakuje i ide na nastup, te da je stoga medeni mesec odložio.

Pročitajte: Aleksandra i Bojan Vasković: Ćerka Anđelina i sin Mihajlo su sila koja nas pokreće

Privatna Arhiva

 

 

Komentari (0)

Loading