Celebrity News

Nož u srcu koji se okreće: Ovako je Ksenija Vučić otvoreno govorila o svojoj najvećoj borbi u životu (VIDEO)

Ksenija Vučić preminula je sinoć u Beogradu, a svojevremeno tokom života vodila je opaku bitku sa bolešću koja joj je napala srce...

Nož u srcu koji se okreće: Ovako je Ksenija Vučić otvoreno govorila o svojoj najvećoj borbi u životu (VIDEO)

Ksenija Vučić preminula je u 56. godini života, a uzrok smrti još uvek nije poznat široj javnosti. Ipak, svojevremeno, pre više od jedne decenije, pokojna novinarka uspela je za dlaku da izbegne smrt, kada joj je dijagnostikovana disekcija aorte.

Ksenija Vučić preminula, a uzork smrti još uvek nije poznat

Naime, 2009. godine prva supruga Aleksandra Vučića doživela je cepanje krvnog suda, pri čemu krv ulazi u nastalu pukotinu i izaziva „lažni“ lumen aorte. Ona je hitno operisana u Parizu, a operacija je trajala preko 10 sati. O tom najtežem životnom periodu Ksenije je svojevremeno govorila javno, gostujući u jednoj emisiji.

Pokojna direktorka TV "Pink 3" , objasnila je kakve je simptome imala, te šta joj je bilo najteže u tim stravično neizvesnim danima.

Pročitajte: U javnosti je bila nasmejana, ali Ksenija Vučić je poslednjih godina života u sebi nosila VELIKU TUGU - Moja bol je velika

printscreen

 

- Krenula sam da se borim za vazduh, jer sam imala užasan bol u grudima, kao nož koji se okreće. Onda su mi saopštili da je pukao deo srčane aorte. Najteže mi je bilo davanje ugovora i potpisivanje da neću tužiti bolnicu, ako ostanem nepokretna. Počela je da mi se hladi desna noga od kolena pa naniže, na snimku se videlo da mi je potpuno zakrčena aterija desne butine. U pitanju je bio tromb, koji je bio posledica jakog srčanog infarkta, koji nisam ni znala da sam doživela. Verovatno sam ga na nogama preživela - rekla je Ksenija Vučić svojevremeno na “TVDR” .

 

Podsetimo, preminula Ksenija Vučić (devojačko Janković) imala je karijeru dugu 30 godina tokom koje je postigla velike uspehe i intervjuisala značajan broj važnih i uticajnih ličnosti. Stupila je u brak 1997. godine sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, sa kojim je iste godine dobila sina Danila, a potom 2002. godine ćerku Milicu. Ostavila je iza sebe neutešnu porodicu, prijatelje i kolege.

Komentari (0)

Loading