Celebrity News

Emotivni porodični portret: Mašan Lekić sa izabranicom i ćerkom u javnosti, SVI KOMENTARIŠU JEDNO (FOTO)

Fotografija Mašana Lekića obišla je društvene mreže...

Emotivni porodični portret: Mašan Lekić sa izabranicom i ćerkom u javnosti, SVI KOMENTARIŠU JEDNO (FOTO)

Fotografija Mašana Lekića, oduševila je domaću javnost i otkrila koliko je voditelj posvećen porodici. Šarmantno i prepoznatljivo TV lice, Mašan Lekić, nedavno je dobio ćerkicu Zoi sa izabranicom Kristinom Nikolić, a od tada ne propušta priliku da se sa njima upusti u neku avanturu van Beograda i sve zabeleži kamerom.

Fotografija Mašana Lekića je prizor dana

Naime, voditelj emisije "Na mestu zločina" i "Iza rešetaka" , nakon razvoda od supruge Mire uživa u ljubavnoj idili sa novom partnerkom, a radost u njihove živote unela im je ćerkica. Sudeći po najnovijoj fotografiji koja je osvanula na "Instagramu" , Lekić je izuzetno brižan pre naslednici, kao i prema izabranici.

Pročitajte: Dom Mašana Lekića u Beogradu oaza je mira, prilagođena potrebama naslednice Zoi - Jedan detalj će vas iznenaditi (FOTO)

Kada god pokaže malenu Zoi, Mašan dobije mnoštvo komentara od svojih pratilaca na društvenim mrežama, te je i ovom prilikom rastopio srca mnogima i raznežio javnost. Takođe, mnogi su prokomentarisali kako je ćerka Mašana Lekića njegova kopija, te da neizmerno podseća na njega.

Podsetimo, Mašan iz prethodnog braka sa suprugom Mirom je 2009. godine dobio ćerku Miu, a Zoi koja se rodila prošle godine donela je 13 godina mlađoj Kristini i njemu beskrajnu sreću.

Komentari (0)

Loading