Celebrity News

NEPRIJATNO! Ovako su Tamara Dragičević i Petar Benčina otpočeli romansu, priča će vas NASMEJATI DO SUZA

Tamara Dragičević i Petar Benčina otpočeli su romansu na nesvakidašnji način...

NEPRIJATNO! Ovako su Tamara Dragičević i Petar Benčina otpočeli romansu, priča će vas NASMEJATI DO SUZA

Tamara Dragičević i Petar Benčina važe za jedan od najpopularnijih glumačkih parova, koje publika obožava. Bilo da zajedno rade na nekom projektu ili se pojave na nekom događaju u javnosti, oni jednostavno plene pažnjom i njihova ljubav, koju gaje jedno prema drugom, više je nego primetna.

Kruna njihovog braka su svakako ćerka Staša i sin Lazar, kojima se trude da pruže skladno i srećno detinjstvo, a Tamara i Petar su svakako usmereni jedno da drugo i jedno drugome najveća podrška.

Tamara Dragičević i Petar Benčina zaljubili su se ovako

Ono što je javnosti manje poznato, jeste kako su glumac i glumica na nesvakidašnji način otpočeli romansu, a šaljiva priča se i dan danas prepričava. Naime, njihov prvi sastanak bio je spontan, a Tamara je bila donekle stidljiva, dok je Petar bio odlučan da je osvoji.

Pročitajte: Tamara Dragičević i Petar Benčina sa bebom u naručju objavili NAJLEPŠE VESTI! Čestitke stižu sa svih strana (FOTO)

Danilo Novović

 

- Petar mi nije bio simpatija, dok nisam shvatila da sam ja njemu simpatija. Bilo ga je odjednom “mnogo” . Mi sa klase smo išli negde i onda je stalno sa nama on išao. Sedeo je pored mene, a kada sam osvestila da mu svidjam, shvatila sam da nije ni on loš (smeh) . Desila nam se jedna zanimljiva situacija nakon jednog kastinga. Završili smo kasting i krenuli smo ka kućama zajedno, bilo je leto i 40 stepeni. Šetali smo, pa smo seli na piće, a ja sve vreme razmišljam zašto šetamo toliko. Zaista nije bilo nikakvo muvanje. Kod Brankovog mosta smo se rastali i već mi je bilo neprijatno što sam toliko šetala. Samo sam se mami poverila, a nisam ni znala da mi se sviđa. Ja sam se tad njemu svidela. Prvi put smo se poljubili na Novom Beogradu, a zaprosio me je na moru. Mislili smo da svadba neće nadmašiti veridbu - rekla je Tamara u emisiji “Balkanskom ulicom” .

Podsetimo, Tamara i Petar 2016. godine stali su na "ludi kamen" . Prema glumičinoj želji organizovano je venčanje na Adi Bojani, uz prisustvo porodice, najbližih prijatelja i muzike. Svaki detalj tog dana, bio je pravo ostvarenje Tamarinog sna, a prisutni su svadbu okarakterisali kao najbolju zabavu na kojoj su bili.

Komentari (0)

Loading