Celebrity News

Kući se ne vraća, a sad je uhvaćen na zadnjem sedištu limuzine: Pogledajte s kim se provodi Duško Tošić u Turskoj (FOTO)

Jelena Karleuša i Duško Tošić broje sitno do ponovnog susreta, a do tada, Duško kao da nema nameru da se vrati kući

Kući se ne vraća, a sad je uhvaćen na zadnjem sedištu limuzine: Pogledajte s kim se provodi Duško Tošić u Turskoj (FOTO)

Jelena Karleuša vratila se iz Dubaija i prvo je posetila grob majke Divne. U vili na Dedinju sa ćerkama Atinom i Nikom vratila se uobičajenom životnom toku, iščekujući skori kraj zabrane prilaska, koji je nakon nemilog događaja na Božić, izrečen Dušku Tošiću.

I dok se ponovni susret i konačno razrešenje sukoba bračnog para bliži, Duško Tošić dane provodi u Turskoj spajajući lepo i korisno.

U Istanbul je Duško otišao zbog posla, jer sada posvećeno radi na svojoj karijeri fudbalskog menadžera, a kada radne obaveze prestanu, vreme je za zabavu. Ovoga puta na zadnjem sedištu limuzine, Duško je na iznenađenje mnogih uhvaćen sa srpskim reprezentativcem Urošem Špajićem, čijem je potpisivanju ugovora sa klubom Kasimpaša posredovao.

Pročitajte: Fotografije koje SVE OBJAŠNJAVAJU! Duško bez žene i dece slavio rođendan u rodnom gradu, ALI JEDNU STVAR SVI KOMENTARIŠU

Instagram

 

Nakon potpisanog ugovora, usledilo je veliko slavlje, a kada će poslovi u Turskoj biti gotovi i Duško se konačno vratiti kući, javnosti još nije poznato.

Komentari (0)

Loading