Celebrity News

Sahrana Ksenije Vučić:Milica i Danilo slomljeni na majčinom ispraćaju, predsednik Vučić jednim potezom rasplakao sve (FOTO)

Sahrana Ksenije Vučić održana na Novom groblju u Beogradu, deca preminule novinarke skrhana bolom pojavila se u pratnji oca

Sahrana Ksenije Vučić:Milica i Danilo slomljeni na majčinom ispraćaju, predsednik Vučić jednim potezom rasplakao sve (FOTO)

Sahrana Ksenije Vučić, bivše supruge predsednika Srbije, biće održana u 14 časova na Novom beogradskom groblju, dok je opelo zakazano u 13:30. Među prvima je na groblje stigao predsednik Aleksandar Vučić držeći pod ruku slomljenu ćerku Milicu i sina Danila, kome je sve vreme davao neizmernu podršku.

ATA Images

 

Bivša supruga Aleksandra Vučića bila je novinarka i voditeljka na televiziji "Pink", a preminula je iznenada u 54. godini života. Uzrok smrti još nije poznat, a na poslednji oproštaj od Ksenije došli su brojni saradnici i prijatelji. Među brojnima koji su prisustvovali opelu i sahrani bili su premijerka Srbije Ana Brnabić, Ivica Dačić sa porodicom, Siniša Mali, Maja Gojković, Goran Vesić, nekadašnji predsednik Srbije Tomislav Nikolić, Jelena Karleuša, Željko i Milica Mitrović, Zvezdan Terzić i Milomir Marić.

Milica i Danilo uplakani i vidno potreseni oprostili su se poslednji put od majke, koja im je celog života bila potpuno posvećena.

Od bivše snahe oprostili su se i roditelji predsednika Vučića, Angelina i Anđelko.

Poslednji pozdrav bivšoj supruzi uputio je i Aleksandar Vučić, oprostivši se od nje emotivnom proukom:

-  Hvala ti što je naša Milica danas snažna i nepokolebljiva devojka, naš Danilo pristojan i hrabar momak, hvala ti što si našu decu vaspitala da je najviša vrednost biti dobar čovek. Hvala ti što si bila moj odani prijatelj i podrška svih ovih godina, što si verovala i nesebično davala sve od sebe, pomagala da naša Srbija i narod idu napred. Zaspala si u zagrljaju našeg sina, verujem da si tako želela, zagrljaj Milice i Danila bio je tvoj ceo svet - napisao je na svom "Instagramu" predsednik i dodao:

Pročitajte: U javnosti je bila nasmejana, ali Ksenija Vučić je poslednjih godina života u sebi nosila VELIKU TUGU - Moja bol je velika

- Počivaj u miru, i večno hvala na svemu.

Tvoj Aleksandar

Komentari (0)

Loading