Celebrity News

Odrekao se pravoslavlja zbog Severine, a sada se javio iz MANASTIRA: Preobraženje Igora Kojića će vas baš iznenaditi (FOTO)

Igor Kojić nakon razvoda okrenuo je novi list...

Odrekao se pravoslavlja zbog Severine, a sada se javio iz MANASTIRA: Preobraženje Igora Kojića će vas baš iznenaditi (FOTO)

Igor Kojić, nakon razvoda od Severine Vučković, o kom je brujao čitav region, otpočeo je novi život i priklonio se drugim vrednostima. Da li je sin Dragana Kojića Kebe opet zaljubljen, nepoznanica je za javnost, ali je otkriveno kako provodi dane, te čime se bavi i da li je zalečio rane nakon rastanka od hrvatske pevačice.

Igor Kojić više nije isti čovek

Naime, bivši muž Severine Vučković, nakon šestogodišnjeg braka okrenuo se veri i duhovnim vrednostima, buduči da je na svom "Instagram" nalogu otkrio da posećuje manastire.

Pročitajte: TUŽAN SAM ZBOG RASTANKA, ne želim to nikome! Keba otvoreno o raspadu porodice

Instagram

 

Šest meseci kasnije otkad je javnost saznala da se razvodi, na njegovom profilu na društvenim mrežama, nema više ni jedne fotografije sa Severinom, ali je ostavio dve sa njenim sinom Aleksandrom, što potvrđuje reči njegovog oca Dragana Kojića Kebe koji je nedavno izjavio da im dečak vrlo nedostaje.

Pročitajte: Uvek je VOLEO STARIJE! Posle Severine Igor JURI ovu svoju bivšu, POZNATU GLUMICU (FOTO)

Instagram

 

Igor se povukao iz javnosti, ne možemo ga videti na javnim dešavanjima, ali vreme provodi sa prijateljima- bilo u manastrima, bilo u beogradskim restoranima, o čemu svedoče i njegove objave.

Komentari (0)

Loading