Celebrity News

Šta će reći Dijana i Srđan? Devojka Đorđa Đokovića uhvaćena sa misterioznim PREZGODNIM dečkom (FOTO)

Fotografija Saške Veselinov zapalila je društvene mreže...

Šta će reći Dijana i Srđan? Devojka Đorđa Đokovića uhvaćena sa misterioznim PREZGODNIM dečkom (FOTO)

foto: Getty Images/Instagram

Fotografija Saške Veselinov koja je osvanula u javnosti, ne prestaje da se komentariše, budući da nova devojka Đorđa Đokovića u interesantnom društvu, na kojem bi joj mnogi pozavideli.  

Fotografija Saške Veselinov podigla buru na mrežama!

Lepa voditeljka koja se već skoro godinu dana zabavlja sa mlađim bratom Novaka Đokovića, privlači pažnju gde god se pojavi, te je bilo gotovo nemoguće ne primetiti da je u društvu zgodnom muškarca, koji nije poznat široj javnosti.

Pročitajte: U dom Đorđa Đokovića i Saške Veselinov stiže ON - Voditeljka progovorila o trudnoći (FOTO)

 

 

Naime, Saška i njena pratnja, izvesni, Petar Ursulov, zajedno su proveli vreme gledajući košarkašku utakmicu u Beogradu. Osmehe nisu skidali sa lica, o čemu svedoče i fotografije koje su postavili na društvene mreže, a svi se pitaju da li Đorđu smeta što mu je devojka provodi vreme sa prijateljima suprotnog pola.

Pročitajte: Surova istina se ne može sakriti - Proslava rođendana Dijane Đoković jasno otkriva koliko je LOŠ odnos sa snajom Jelenom (FOTO)

 

 

Budući da je njihova veza ozbiljna, stiče se utisak da Đoković Saški ništa ne brani, te da je sasvim prirodno što se manekenka  ponekad nađe i u muškom društvu.

Komentari (0)

Loading