Celebrity News

JELENE VIŠE NEMA i sve je drugačije: Novak doneo DRASTIČNU odluku koju je Srbija JEDVA ČEKALA

Promena u životu Novaka Đokovića oduševila je Srbiju, a komentar da se u Jeleninom odsustvu promenio na bolje, nije izostao

JELENE VIŠE NEMA i sve je drugačije: Novak doneo DRASTIČNU odluku koju je Srbija JEDVA ČEKALA

Dok je Jelena u Marbelji sa decom, Novak vreme provodi u Srbiji i Crnoj Gori, obilazeći svetinje. Ono što nikome nije promaklo je da tokom tih obilazaka Novak uživa u specijalitetima domaće kuhinje, što su mnogi povezali sa promenom koja se u njegovom životu desila od kada Jelene nema.

Naime, promena u životu Novaka Đokovića, koji u društvu roditelja obilazi svetinje u Srbiji i Crnoj Gori desila se na planu ishrane. Novak, koji u poslednjih godinu dana, osim što je jeo samo vegeterijansku hranu nije jeo ni namirnice koje u sebi sadrže gluten. Međutim, sudeći po poslednjim fotografijama, koje je na svom "Instagramu" objavio njegov otac Srđan, Novak je u odsustvu supruge prekršio režim ishrane.

Pročitajte: SNAJKA NE PRAŠTA! Nakon sukoba sa Dijanom, Jelena Đoković OPASNO LJUTA i na Srđana! Stižu dokazi o raspadu porodice, a evo šta mu zamera

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @srdjandjokovic_

U poslednje vreme Novak je čak nekoliko puta bio u prilici da jede hranu koja u sebi sadrži gluten i to je i učinio. Na dočeku u Budvi uzeo je uštipak s medom, što se može videti i na fotografijama sa ovog događaja. Takođe, Nole je pre nekoliko dana na Žabljaku jeo pitu s prijateljima, dok je na stolu bila postavljena još i pršuta. Fanovi nisu ostali imuni na ovo, pa su se oduševljeno zapitali da li je Novak, pored glutena počeo da jede i meso.

Promena u životu Novaka Đokovića oduševila je fanove, koji ga već dugo nisu podržavali kada je izbor ishrane bio u pitanju. Međutim, o svim detaljima njegovog daljeg režima, Novak se još uvek nije oglasio.

 

Komentari (2)

Loading
Stanka

08:04 02.02.2022

Nole neka te bog cuva,toliko si fin,vaspitan,odmeren u svemu,neka ti bog podari jos puno puno dece i zd4avlja.❣️❣️❣️

Svetlana

13:35 02.02.2022

Novaku želim sve najbolje u životu, prvenstveno jer je jedna plemenita i humana duša. Međutim, ovo njegovo isforsirano "Srbovanje", je već počelo jako da me nervira.