Celebrity News

Ko bi rekao da će se ovo desiti: Ana Bekuta se REŠILA Mrkinih stvari, evo gde su završile

Ana Bekuta uspomene na Mrku izbacila iz stana

Ko bi rekao da će se ovo desiti: Ana Bekuta se REŠILA Mrkinih stvari, evo gde su završile

Skrhana bolom od Mrkine smrti, Ana Bekuta svojski se trudi da život nastavi dalje, ipak, kako vreme prolazi sve joj je teže. Svaki susret sa Mrkinim stvarima podseti je da ga više nema, pa se odlučila da njegovu odeću da u humanitarne svrhe. U tome joj je pomogla unuka Sonja, koja je Ani tokom najtežih dana velika podrška.

- Ana je ispoštovala običaj da 40 dana ne dira ništa od Mrkinih stvari. Bilo joj je jako teško da se oprosti od Mrkinih stvari, jer je sve podseća na njega. Nije htela ništa da otuđi, ali su je unuci Sonja i Branko naterali, koji vide da se sve više povlači u sebe i stan. Insistirali su da stvari izbavi iz stana i da koliko god bilo teško, okrene novi list - kaže izvor za "Star" i dodaje da je Ana Bekuta uspomene na Mrku izbacila iz stana, ali da je jedno zadržala.

Pročitajte: OTKRIVAMO - Dva meseca posle Mrkine smrti Ana Bekuta više NE ŽIVI SAMA

Instagram

 

- Omiljenu Mrkinu majicu Ana je sačuvala, a ostalo je dala onome kome je potrebnije. Obećala je Mrki da će biti srećna, kao što je bila dok je on bio živ. Ipak sve je još jako sveže, potrebno je vreme da sve dođe na svoje.

Komentari (0)

Loading