Celebrity News

NIZAK UDARAC: Hana Huljić do detalja isplanirala venčanje, a jedan detalj Danijelu će posebno zaboleti

Hana Huljić i Danijela Martinović neosporno imaju isti ukus, s obzirom da ih je Petar Grašo obe oborio s nogu. Međutim, sada lepe Hrvatice dele još jednu strast, a mediji ne prestaju da nagađaju da li je reč o slučajnosti ili niskom udarcu.

NIZAK UDARAC: Hana Huljić do detalja isplanirala venčanje, a jedan detalj Danijelu će posebno zaboleti

Dve i po decenije romanse Petra Graša i Danijele Martinović postale su samo sećanje njihovih vernih fanova. Petar Grašo uskoro će stati na ludi kamen i pred oltar odvesti petnaest godina mlađu Hanu Huljić, koja će mu podariti prvo dete.

Ćerka Tončija Huljića već je počela da planira najvažniji dan u svom životu, a prvo je odabrala venčanicu. San svake mlade je da joj venčanica savršeno pristaje i da bude baš po njenom ukusu, međutim Hana Huljić i Danijela Matinović izgleda imaju prviše sličan ukus, zbog čega je Hanin izbor izazvao buru u regionu.

Pročitajte: Ljubavno gnezdo gde Petar Grašo uživa - Zavirite u ušuškani dom Hane Huljić (FOTO)

 

 

Naime, kako piše 24sata.hr Hana Huljić odabrala je venčanicu splitskog brenda čije je zaštitno lice niko drugi do Danijela. Da li je ovo samo slučajnost, ili nizak udarac pitaju se fanovi. Ipak, srećna mlada ne krije da je oduševljena izborom i ne obazirući se na tračeve, nastavlja da planira svoje venčanje.

Sa druge strane,Danijela je rešila da krene dalje pa je za "In magazin" otkrila da joj sloboda jako prija:

— Vrlo neobično iskustvo, učim da letim. "Sloboda" je reč koju jako volim i koja je višedimenzionalna. Mislim da je najvažniji onaj osećaj slobode unutar nas samih. Ja sam težila toj svojoj slobodi unutar sebe, što znači u svemu biti zaista sebi verna.

Komentari (0)

Loading