Celebrity News

Tragedija zvezde serije ‘Azbuka našeg života’: Tokom snimanja joj javljeno za smrt najbliže osobe (FOTO)

Aleksandra Janković doživela je veliku tragediju dok je bila na setu..

Tragedija zvezde serije ‘Azbuka našeg života’: Tokom snimanja joj javljeno za smrt najbliže osobe (FOTO)

Aleksandra Janković, koju publika trenutno gleda u ulozi Vesne, u seriji snimljenoj po romanu Mirjane Bobić Mojsilović, "Azbuka našeg života" , svojevremeno doživela je veliku bol, kada je tokom snimanja serije saznala da joj je majka preminula.

Aleksandra Janković se jedva oporavila od bola

Tokom nastajanja pomenute serije, dok je glumica bila na setu, javljeno joj je da njene majke više nema.

Pročitajte: Odlazak još jedne glumačke legende - Preminuo Tihomir Tika Arsić

 

 

- Otišla je u poznim godinama i to je sve prirodno. Ali, samo jednom se gubi majka. Kada ostanete bez roditelja, tada zaista ostajete sami na svetu - ispričala je Aleksandra za "TV reviju" , prenose domaći mediji.

Takođe, Aleksandra je otkrila da je sve vreme pokušala da sakrije od produkcije činjenicu da joj je majka bolesna, kako ne bi remetila snimanje serije, te i da kada je dobila tužne vesti o smrti majke, nije želela prekine rad na projektu.

Pročitajte: Greška eminentnog doktora koštala je Merimu života, Ljubica Njegomir ekskluzivno za Story otkriva uzrok majčine smrti

Boško Karanović

 

- Pokušala sam da sakrijem od produkcije da mi je majka bolesna, da ne bih remetila seriju. Međutim Jelena (rediteljka Jelena Bajić Jočić, prim.aut.), odmah mi je rekla da idem kod nje u bolnicu. Ja sam joj odgovorila: "Ako odem na duže, ja se više nikada neću vratiti". Otišla sam na nekih 20 minuta, da se oprostimo, i to je bio poslednji put kada sam je videla. Ali da se nisam vratila na snimanje, ne znam kako bih se izborila sa time - rekla je glumica, prenose domaći mediji.

Osim toga, Aleksandra Janković je ponosna što je uspela da završi pomenutu seriju, koja je izuzetno gledana i zaokupirala je pažnju većeg dela publike. 

Komentari (0)

Loading