Celebrity News

KRAJ LJUBAVI! Ceca RASKINULA sa Bogdanom, razlog će vas baš iznenaditi

Raskinuli Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović...

KRAJ LJUBAVI! Ceca RASKINULA sa Bogdanom, razlog će vas baš iznenaditi

Sredinom januara prošle godine u javnost je procurela vest da su balkanska muzička zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović i poznati beogradski ugostitelj Bogdan Srejović u ljubavnoj vezi.

Raskinuli Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović - kraj jedne ljubavne bajke

Ova veza je počela neposredno ranije, ali zbog učestalih zajedničkih pojavljivanja sa prijateljima po gradu i te kako je postala zapažena i brzo postala saznanje predstavnika sedme sile. Tokom prethodnog perioda Svetlana i Bogdan su provodili mnogo vremena zajedno, a određene trenutke ljubavne priče su prikazivali na društvenim mrežama.

Pročitajte: Izuzetno je mladolika - Upoznajte buduću svekrvu Cece Ražnatović, prefinjenu damu koja je rodila Bogdana! Svi primećuju JEDNO (FOTO)

ATA Images

 

Stekao se utisak celokupne harmonije, kao i porodično bliski odnos sa obe strane. To je bio razlog više da nas je iznenadila informacija da je na ovu vezu stavljena tačka, što smo saznali od izvora bliskom ovom paru, a kasnije i od samih aktera koji nisu želeli da daju izjave i pričaju bilo šta konkretnije na ovu temu.

Pročitajte: Dok je Ceca na Maldivima, Bogdan Srejović se pojavio sa atraktivnom crnkom i svi komentarišu JEDNO (FOTO)

Creative Couple Media

 

Ono u čemu su jednoglasni bili jeste:

- Više nismo u vezi, ali bićemo prijatelji do kraja života.

Očigledno su razlike postojale, a Ceca i Bogdan nisu savladali sve izazove koji su bili ispred njih, tako da je ova ljubavna priča postala samo uspomena. Ni u jednom detalju nema prostora za senzacionalizmom jer niti je raskid bio buran niti je po sredi treća osoba, već su obe strane shvatile da su emocije izbledele.

U poslednje vreme su češće saznaje za raskide putem društvenih mreža, posebno kada se partneri međusobno otprate na popularnoj društvenoj mreži Instagram, ali ovde to nije slučaj. Ceca i Bogdan se međusobno prate, kao i Srejović sa članovima njene porodice. Bilo kako bilo, na svakome od njih ostaje da svoju novu ljubavnu sreću pronađu u nekoj novoj luci.

 

Komentari (0)

Loading