Celebrity News

Raskošna vila na Dedinju: Očaraće vas luksuz u kom Maja Nikolić živi sa porodicom! Sve je u staklu i nežnim tonovima (FOTO)

Dom Maje Nikolić velelepna je vila na Dedinju

Raskošna vila na Dedinju: Očaraće vas luksuz u kom Maja Nikolić živi sa porodicom! Sve je u staklu i nežnim tonovima (FOTO)

Malo koja kuća ili stan u posedu javnih ličnosti će vas toliko oduševiti kao što će dom Maje Nikolić i njenog izabaranika Aleksandra.

Pročitajte: Zgodan i PREBOGAT: Ko je muž Maje Nikolić i čime se ZAISTA bavi! (FOTO)

 

 

 

Voditeljka TV Nova S i njen suprug u raskošnu vilu na Dedinju, sa prelepo uređenom okućnicom, uselili su se neposredno posle rođenja najstarije ćerke Tee, koja se u maju prošle godine ispunoletila. Za 18 godina dom Maje Nikolić u kojoj glavnu reč imaju naslednici Tea, Tia i Darko nije se mnogo toga promenilo, a nije bilo ni potrebe za renoviranjem jer je prvobitno sve uređeno najskupljim i najkvalitetnijim nameštajem.

Pročitajte: Maja Nikolić otkrila tajnu svog izgleda: Zavirite u kuhinju i jelovnik poznate voditeljke

Instagram

 

Najlepši deo kuće predstavlja dnevni boravak koji gleda na zelenilo u bašti, a u sklopu njega smeštena je moderna kuhinja crno-sivih tonova. 

Pročitajte: Lepotica na majku: Ćerka Maje Nikolić danas je razlog velike sreće svojih roditelja (foto)

Iz predvorja ka spratu, do spavaćih soba, vode velike stepenice metalno sivih rukohvata, a slični detalji prolamaju se po čitavoj nekretnini. U dvorištu okruženom borovima i jelama je starinski baštenski nameštaj u kom voditeljka i njena porodica tokom leta provode najviše vremena.

Pročitajte: Kao grom iz vedra neba: Svi pričaju o najnovijoj fotografiji Maje Nikolić! 

 

Komentari (0)

Loading