Celebrity News

Tajni život Cecine sestre Lidije: Ko je njen muž Predrag Ocokoljić, čime se bavi i zašto je sve vezano za njega obavijeno velom misterije

Muž Lidije Ocokoljić, Predrag u životu sestara Lidije i Cece skoro je dve decenije, a o njemu se zna veoma malo

Tajni život Cecine sestre Lidije: Ko je njen muž Predrag Ocokoljić, čime se bavi i zašto je sve vezano za njega obavijeno velom misterije

Ko je muž Lidije Ocokoljić, Cecine rođene sestre i najveće životne podrške, medije je oduvek zanimalo. Ipak, o Predragu Ocokoljiću zna se veoma malo. Nekadašanji fudbaler, koji je čak dva puta zaigrao u dresu reprezentacije, nekada je bio posvećeni sportista a danas je posvećen otac.

Lidija i Predrag u braku su već sedamnaest godina, imaju četvoro dece koje obožavaju, ćerku Helenu, sina Viktora i blizance Iliju i Petra.

Osim što je Lidiji bio divan muž, odani zet Cece Ražnatović uvek je bio tu da zameni mušku figuru, koja je u njenom životu nedostajala gubitkom supruga.

Pročitajte: Fotografija Cece i Bogdana otkrila šta Lidija zaista misli o dečku svoje sestre!

 

 

Lidija i Predrag i danas uživaju u skladnom braku sa svojom decom, vole se kao prvog dana, a odnose sa Cecom i njenom porodicom dve decenije čuvaju nenarušenim i skladnim. Ipak, odluku da se javno ne eksponiraju i da svoj i život svoje dece sačuvaju od radoznalih pogleda javnosti dosledno poštuju i danas.

Komentari (0)

Loading