Celebrity News

Prestali smo da razgovaramo i shvatili da je RAZVOD najbolje rešenje! Suzana Mančić otkriva sve o kraju braka!

Razvod Suzane Mančić - evo šta je dovelo do kraha braka

Prestali smo da razgovaramo i shvatili da je RAZVOD najbolje rešenje! Suzana Mančić otkriva sve o kraju braka!

Suzana Mančić godinama je u srećnom braku sa Simeonom Ocomokosom, a njih dvoje ljubav održavaju na relaciji Beograd - Atina. Ipak, pre nego što je srce zauvek poklonila Simici, Suzana je imala još jedan brak, sa nekadašnjim članom grupe "Sedmorica mladih", Nebojšom Kunićem.

Od oca svojih ćerki Suzana se rastala, a sada je po prvi put progovorila o detaljima odnosa, koji su doveli do kraha ljubavi.

Razvod Suzane Mančić, prema njenim rečima usledio je kada su odnosi između nje i Nebojše zahladneli.

- Muž i ja smo, jednostavno, prestali da razgovaramo - istakla je Suzana tokom gostovanja u emisiji "Jutro" na TV Prva i dola: 

Pročitajte: Jedina fotografija sa prvog venčanja Suzane Mančić! Osmeh na licu govori da nije ni slutila ružan kraj bajke

Luka Šarac

 

- Između nas je zavladala tišina i počela da se razvija distanca.

Razvod Suzane Mančić i Nebojše Kunića 1997. godine ipak nije bio kraj njihovog odnosa. Suzana ne krije da sa bivšim suprugom zbog svojih ćerki i danas ima dobar odnos.

- Čujem se s bivšim suprugom Nebojšom bez obzira na to što smo se odavno rastali. Nikada se nismo svađali, naš razvod je protekao u miru i mislim da tako i treba da bude. Ćerke Natalija i Teodora se redovno čuju s ocem, nijednog trenutka nisam uticala na to da na bilo koji način narušim njihov odnos. Ne pominjem ga često u javnosti jer on ima svoj život. On je jedan deo mog života koji niti mogu niti želim da izbrišem - iskrena je bila ona.

Komentari (0)

Loading