Celebrity News

Zaista je izgledalo kao da će ostariti zajedno: Pogledajte kako su Ksenija i Aleksandar Vučić izgledali na venčanju (FOTO)

Fotografija sa venčanja Aleksandra i Ksenije Vučić otkriva njihovu ljubavnu priču

Zaista je izgledalo kao da će ostariti zajedno: Pogledajte kako su Ksenija i Aleksandar Vučić izgledali na venčanju (FOTO)

Guliver Getty Images, Bazar

Ksenija Vučić borbu za život izgubila je 29. januara, a 31. u prisustvu dece, bivšeg supruga, porodice i prijatelja ispraćena je na večni počinak.

Birala je da se o njenom životu ne zna mnogo, bila je predana majka i posvećen novinar, a svoju intimu čuvala je za sebe. Pa ipak, jednom prilikom otkrila je kako je otpočela njena ljubavna priča, sa čovekom koga je, kako neki tvrde, volela do kraja života.

Aleksandar i ja upoznali smo se veoma davno, 1995. godine. Tada sam radila u Radio-Indeksu i on je bio jedan od gostiju. Krenulo je prvo jedno lepo druženje puno razgovora, kroz koji smo se upoznavali. Shvatila sam da je reč o osobi koja je predivna, pametna, natprosečno obrazovana, inteligentna. Tako me je i zainteresovao. Nije mi se udvarao. Pričali smo o svim mogućim temama, ako je to bio njegov način udvaranja – onda se udvarao. 

Nakon dve godine zabavljanja, Aleksandar i Ksenija u Novom Sadu stali su pred matičara i izgovorili sudbonosno da. Fotografija sa venčanja Aleksandra i Ksenije Vučić nagoveštavala je ono "i živeli su srećno do kraja života". Godine 1997. kada su se venčali dobili su i sina Danila, a 2002. ćerku Milicu.

Pročitajte: Posle ovoga svima je jasno ko je bila Ksenija Vučić - Suze Andreja Vučića i predsednikovih roditelja otkrile sve (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Iako su se izuzetno poštovali, kada se ljubav ugasila, 2009. stavili su tačku na svoj brak. Ipak, kao roditelji svoje dece, do kraja su negovali prijateljski odnos. Ksenija je Aleksandru bila podrška i odani prijatelj do poslednjeg daha, a on je u njoj video pre svega majku, koja mu je podarila ono najvrednije, Milicu i Danila.

Komentari (1)

Loading
Stanka

10:32 03.02.2022

Cuvaj te lepe uspomene,Vi ste veliki covek ,otac i suprug.Znam da ste mnogo voleli i postovali prvu suprugu Kseniju.