Celebrity News

Ako dobro pogledate fotke, ZAPITAĆETE SE! Ana i Bastijan uživaju u zimskoj idili daleko od svih, a svi komentarišu JEDNO

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger baš znaju da uživaju..

Ako dobro pogledate fotke, ZAPITAĆETE SE! Ana i Bastijan uživaju u zimskoj idili daleko od svih, a svi komentarišu JEDNO

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger poželeli su nedavno da naprave predah, budući da im je tempo života prilično užurban. Harizmatična bivša teniserka i bivši fudbaler odlučili su da priušte sebi odmor skriveni od svih. 

Pročitajte: Kakva je Ana Ivanović kao snajka? Evo šta zapravo znamo o Bastijevoj porodici i zašto Anin odnos s njima NIJE LAK (FOTO)

 

 

Nakon što su promovisali Bastijanovu knjigu, biografiju pod nazivom "Jedan od vas" , slavni par je "pobegao" u svoje skrovište u Alpima, gde uživaju u zimskim čarolijama. Budući da je Ana objavila nekoliko fotografija na društvenim mrežama, svi se pitaju gde su tačno, s obzirom na to da tačnu lokaciju nisu otkrivali.

Pročitajte: Loše vesti u domu teniserke! Ana i Bastijan ne mogu da dođu k sebi, podrška stiže sa svih strana

 

 

Nasmejani i zaljubljeni, Ana i Bastijan pozirali su ispred objektiva odeveni u zimsku odeću, te su i čak tada uspeli da usklade stajlinge, što često rade i kada se pojave na nekom javnom događaju.

Pročitajte: Ne razumemo se! Ana Ivanović posle pet godina braka progovorila o problemima - Za sve krivi svekar i svekrva

 

 

Zimskoj idili nesumnjivo se najviše raduju njihovi sinovi Luka i Leon, iako im ne prave društvo na idiličnom alpskom portretu.

Komentari (0)

Loading