Celebrity News

Luksuz koji će vas oduševiti: Zavirite u dom voditeljke “Slagalice” Jelene Simić i njenog 18 godina starijeg supruga (FOTO)

Dom Jelene Simić i njenog supruga Dragana odiše perfekcijom..

Luksuz koji će vas oduševiti: Zavirite u dom voditeljke “Slagalice” Jelene Simić i njenog 18 godina starijeg supruga (FOTO)

Dom Jelene Simić u kojem harizmatična voditeljka kviza “Slagalica” stanuje sa suprugom Draganom Simićem vrlo je moderan, ali i prilagođen savremenim potrebama, kao i njihovim mališanima Uni i Aleksi.

Pročitajte: Iznenadićete se - PRVE PORODIČNE FOTOGRAFIJE voditeljke Slagalice Jelene Simić i njenog 18 godina starijeg muža sa decom

 

 

Budući da par vredno radi na svojim karijerama, posmatrajući njihov perfektno uređen stan, stiče se utisak da im se sav rad isplatio, budući da su u nekretninu uložili dosta, što novca, što truda oko uređenja, kako bi im sve bilo po volji.

Pročitajte: Potresna ispovest voditeljke Slagalice - Bila sam idealna žena, a muž je ostavio mene i ćerke bez trunke kajanja

 

 

S ozbirom na to da se suprug Jelene Simić nalazi se na čelu jedne institucije za visoko obrazovanje, u njihovom ušuškanom domu može se pronaći mnoštvo knjiga i stručne literature, koja se redovno koristi, te nikako “ne skuplja prašinu” na policama. Takođe, u ovom uređenom stanu dominiraju bež tonovi i svaki detalj je pažljivo odabran i uklopljen - od kauča koji ima specijalne jastučiće, do slika na zidovima koje prave pravu harmoniju i oplemenjuju prostor.

Pročitajte: U JEKU SLAVE JE NESTALA - Evo kako danas izgleda popularna voditeljka "Slagalice"

 

 

Osim toga, tokom Jelenine trudnoće, dok je nosila sina Aleksu, spavaća soba i nameštaj bili su namešteni za njenu udobnost, a po njegovom rođenju, dodat je raskošan krevetac, nad kojim je srećna mama bdila danonoćno.

Pročitajte: Voditeljka Slagalice ljuta - Moje dete volontira u bolnici, a vi ne vidite dalje od svog primitivizma!

 

 

Tokom proteklih praznika, bračni par okitio je izuzetno veliku jelku, ispred koje je nastala prelepa porodična fotografija, a svi su primetili koliko su Jelena i Dragan srećni.

Pročitajte: Otkrivamo sve detalje - Razvod i život pod istim krovom! Voditeljka Marija Veljković prolazi kroz najteži životni period

 

 

Komentari (1)

Loading