Celebrity News

"Ko je doveo ovu debelu? " : Nataša Aksentijević doživela VELIKI STRES zbog uvreda

Nataša Aksentijević svojevremeno suočila se sa stravičnom uvredom...

"Ko je doveo ovu debelu? " : Nataša Aksentijević doživela VELIKI STRES zbog uvreda

Nataša Aksentijević nikada od javnosti nije krila trnovit put koji je prošla dok je bila na specijalnom režimu ishrane, pomoću kojeg je uspela da skine nekoliko desetina kilograma. Ona nikada nije želela da odustane od dijete, imala je bezuslovnu pomoć supruga, sa kojim je prošla kroz različita emotivna stanja na tom komplikovanom putu.

Nataša Aksentijević bila je na meti kritika i uvreda

Ipak, dok je imala problema sa viškom kilograma, glumica je nailazila na različite osude, pa čak i uvrede okoline, koje su je žestoko uzdrmale i povredile.

Pročitajte: Bila sam nevoljeno dete! Tužna porodična priča Nataše Aksentijević

Petar Đorđević

 

- Sa raznim situacijama sam se suočavala zbog izgleda, kako na poslu tako i privatno. To mi je bio podstrek da se upustim u avanturu zvanu „Na moj način“, emisiju na K1 televiziji u kojoj mršavim pred kamerama, ali i razgovaram sa nutricionistima, psiholozima, različitim stručnjacima koji mi pomažu da istrajem i sa kojima razbijam neke uvrežene predrasude. Sve to nadam se pomaže i onima koji me gledaju i koji se bore sa sličnim problemima - kazala je Nataša gostujući na televiziji K1 i objasnila koja je najveća uvreda koju je dobila tokom svoje karijere:

Pročitajte: NEVEROVATNO - Fotografija Nataše Aksentijević u kupaćem otkriva koliko se promenila nakon što je smršala

Petar Đorđević

 

- Bilo je to na televiziji na kojoj sam radila, dok sam prolazila hodnikom iza leđa sam čula: Ko je doveo ovu debelu? Ona sigurno nije ničija ljubavnica, šta traži ovde? Bila sam jako povređena i jako me je uvredilo to što se moja stručnost, moj rad i talenat procenjuju na osnovu mog izgleda. Gubila sam i uloge. Odbili su me jer nisam imala ravan stomak i dobre noge iako je bila reč o ulozi sekretarice.  - rekla je Nataša u emisiji "Uranak" .

Podsetimo, Nataša Aksentijević vodila je bitku sa kilogramima, te je ekskluzivno za "Story" pokazala svoju transformaciju, nakon gubitka preko 20 kilograma.

Komentari (1)

Loading
Sofi

10:11 23.04.2022

Nema veze ako si glup i los covek,bitno da nisi debela zena