Celebrity News

Ni dva meseca nije prošlo od porođaja, a srećne vesti VEĆ stižu od Kaće Grujić i Marka Gobeljića! Svi uzbuđeno čestitaju! (FOTO)

Katarina Grujić i Marko Gobeljić danas imaju specijalan povod za slavlje...

Ni dva meseca nije prošlo od porođaja, a srećne vesti VEĆ stižu od Kaće Grujić i Marka Gobeljića! Svi uzbuđeno čestitaju! (FOTO)

Katarina Grujić i Marko Gobeljić postali su roditelji devojčice Katje 15. decembra prošle godine i od tada bračni par marljivo planira budućnost, kao i zajednički život koji su otpočeli još pre venčanja. Budući da su rešeni da imaju maksimalan komfor, sudeći po fotografiji koja je nedavno osvanula na društvenim mrežama, par je preduzeo jako važan korak, koji će biti presudan i za odrastanje male Katje.

Katarina Grujić i Marko Gobeljić su najsrećnijii

Naime, ako je suditi po fotografiji koji je pevačica objavila na svom "Instagramu" , Katarina je postala vlasnica stana u luksuznom naselju na Novom Beogradu. Osim što je pozirala sa papirima, supruga Marka Gobeljića je snimila i pogled na ceo Beograd iz stana, za koji se pretpostavlja da je sada njen.

Pročitajte: Luksuz i ekstravagancija - Evo šta je na poklon od muža dobila Katarina Grujić nakon porođaja (FOTO)

Instagram screenshot

 

Čestitke ovim povodom nisu prestajale da se nižu, te će par verovatno danas slaviti ovako važan poduhvat, a ne sumnjamo da će sve biti opremljeno i dizajnirano po najvišim standardima.

Pročitajte: SVI SU U ČUDU - Katarina Grujić odlučila se na OVAJ korak u vezi sa TRUDNOĆOM, evo da li ju je Marko podržao

Instagram screenshot

 

 

 

Komentari (0)

Loading