Celebrity News

Sa troje dece sam izašla iz stana! Marija Veljković bez kočnica o burnom RAZVODU i odnosu sa bivšim suprugom

Razvod Marije Veljković od nagađanja se, nakon vloga koji je objavila na svom "YouTube" kanalu pretvorio u borbu žene i majke da se pomiri sa činjenicom da se ljubav ugasila i da je vreme da krene dalje.

Sa troje dece sam izašla iz stana! Marija Veljković bez kočnica o burnom RAZVODU i odnosu sa bivšim suprugom

Nakon što su mediji neko vreme nagađali o tome da li se Marija Veljković razvodi, voditeljka "Slagalice" sela je pred kameru i za svoje pratioce na "YouTube-u" snimila video u kome otkriva detalje teške borbe, koju je vodila sa sobom, pre nego što je donela odluku o razvodu. Razvod Marije Veljković i Milana Milovanovića u tom trenutku postao je tema broj jedan u domaćim medijima, a zašto su se supružnici, koji su preko decenije u skladnom emotivnom odnosu u kome su dobili troje dece, dolučili na ovaj korak, voditeljka otkriva u velikoj ispovesti za "Hello!".

‒ Ne, kad se udate, mislite da je to do kraja života. Nema druge opcije. No, život nas uči raznim lekcijama. Zapravo, mi smo rastavljeni, a sam razvod je u toku. Papir nije važan, već činjenica da deca i ja imamo novi životni prostor. Mada rastavljeni, mi smo mama i tata i to ćemo biti do kraja života. Roditelji smo već deceniju, a to nije malo. Njih troje su veliki, pametni i razumni, imaju svoje vreme i s tatom i s mamom, vole i mamu i tatu. To je jedino bitno - priča Marija, koja otkriva da u njihovom odnosu nije presudila treća osoba.

Pročitajte: Marija Veljković konačno otkrila detalje razvoda - Stavljao je sebe ispred mene, nisam mogla to da dozvolim!

Hellomagazin

 

‒ Ne mora da bude tako. Emotivno smo se udaljili i to je bio kraj. Kada ste s nekim jako dugo, a sve više osećate da nije kao pre, takve odluke se same nametnu - iskrena je voditeljka, koja se pre šest dana sa svojom decom preselila u devojački stan.

‒ Trebalo nam je vreme da bismo se organizovali. On je ostao u našem stanu, a ja sam se sa decom i kučetom preselila u svoj devojački, u kome nisam bila od 2009. godine. Nije lako, ali nastaviš život.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading