Celebrity News

Dve veridbe, dve venčanice i slavlje iz snova! Adriana Čortan dobila je sve, a suprugu uskratila jedinu želju (FOTO)

Venčanje Adriane Čortan bilo je prava bajka

Dve veridbe, dve venčanice i slavlje iz snova! Adriana Čortan dobila je sve, a suprugu uskratila jedinu želju (FOTO)

Kada je poput bombe u domaćoj javnosti odjeknula vest da su Željko Joksimović i Adriana Čortan stavili tačku na svoju vezu, mnogi su mislili da će voditeljki trebati mnogo vremena da zaleči slomljeno srce. Međutim, ubrzo je Adriana preko prijatelja upoznala sadašnjeg supruga Nemanju, koji je u potpunosti osvojio i zacelio njeno srce.

- Nekako je sve išlo svojim tokom i ne toliko brzo, ali smo se brzo prepoznali, kada je sve krenulo - započela je svoju priču Adriana u emisiji "Od A do Da".

Pročitajte: Bila je velika ljubav Željka Joksimovića, a evo za koga se nakon raskida udala Adriana Čortan

youtube printscreen

 

Nemanja je Adrianu zaprosio čak dva puta, prvi put na petu godišnjicu njihove veze, a drugi put na spektakularan način, na bini Džibonijevog koncerta, pred publikom. Zanimljivo je da je Adriana pristala već prvi put, ali je Nemanja želeo da to postane čin, kog će se ona sećati do kraja života, pa ju je pred nekoliko stotina ljudi zaprosio ponovo.

Bajkovito venčanje u bajkovitom ambijentu bilo je do tančina ono što je voditeljka želela, a za ovu priliku ponela je čak dve venčanice, koje su iako istog kroja, pokazale dva potpuno različita senzibiliteta ove lepotice.

Ipak, planiranje venčanja Adriane Čortan i Nemanje Simića nije prošlo glatko.

youtube printscreen

 

- Nemanja se šalio i uvek govorio, kada se budem ženio biće subota, neće biti nedelja, bila je nedelja. Bilo je nemoguće, jedan jedini dan te godine slobodan, bila je nedelja 23. septembar kada smo organizovali venčanje.

Crkveno venčanje odigralo se u Crkvi Svetog Marka, a slavlje je potom nastavljeno u bajkovitom restoranu na Avali.

Komentari (0)

Loading