Celebrity News

Gledamo i ne verujemo: Fotografija dvadesetogodišnje Dubravke Mijatović napravila pometnju! Starija ćerka je njena kopija

Ćerka Dubravke Mijatović, koja se rodila kao plod mladalačke ljubavi dvoje glumaca kopija je svoje majke

Gledamo i ne verujemo: Fotografija dvadesetogodišnje Dubravke Mijatović napravila pometnju! Starija ćerka je njena kopija

Majka dve ćerke Ive i Sare, Dubravka Mijatović izabrala je da se osim zbog svog poziva, ne pojavljuje na malim ekranima. Godinama nije dala intervju, ćerke koje je dobila iz dva braka, prvog sa kolegom Goranom Radakovićem i drugog sa Marinkom Madžgaljem čuva od radoznalih pogleda, ali jedno ne može sakriti.

Starija ćerka Dubravke Mijatović već ima dvadeset i dve godine, od majke je nasledila držanje, ali i lepotu, a na retkim fotografijama dostupnim javnosti jasno se vidi da je Iva doslovno kopija svoje majke.

Facebook

 

U prilog tome govori i fotografija Dubravke Mijatović iz vremena kada joj je bilo dvadeset. Sličnost između majke i ćerke ne prestaje da se komentariše, a mnogi su primetili da će Iva baš kao i njena majka u godinama koje dolaze biti prelepa i uspešna žena, jer kako naš narod kaže, "jabuka ne pada daleko od stabla".

 

 

Komentari (0)

Loading