Celebrity News

Dočekali smo RASPLET! Novak Đoković nije se pojavio sa suprugom dva meseca u javnosti, a OVAJ postupak je dokaz O RAZVODU (FOTO)

Novak i Jelena Đoković viđeni su u javnosti nakon dva meseca....

Dočekali smo RASPLET! Novak Đoković nije se pojavio sa suprugom dva meseca u javnosti, a OVAJ postupak je dokaz O RAZVODU (FOTO)

Novak i Jelena Đoković nakon krize u Australiji ,koja ih je uzdrmala,  nisu viđeni dugo vremena zajedno. Kada je najbolji teniser na svetu sleteo u Beograd po povratku iz pomenute države, primetno je bilo da supruga nije došla da ga sačeka.

Novak i Jelena Đoković - o razvodu nema govora za sada

Takođe, supruga Novaka Đokovića dugo je ćutala i nije se oglašavala na društvenim mrežama, kao ni za medije, te dok je teniserov otac držao konferenciju u znak podrške sinu, i tu je izostala. Od tada bila su sve glasnija govorkanja da postoji izvesni razdor između Jelene i ostatka porodice Đoković, s obzirom na to da je Jelenino prisustvo izostalo i sa rođendana Dijane Đoković. 

Pročitajte: SNAJKA NE PRAŠTA! Nakon sukoba sa Dijanom, Jelena Đoković OPASNO LJUTA i na Srđana! Stižu dokazi o raspadu porodice, a evo šta mu zamera

Luka Šarac

 

Ipak, jedan potez Novaka Đokovića stavio je tačku na spekulisanja. Naime, naš šampion pojavio se na beogradskom šetalištu, na Adi Ciganliji, sa Jelenom i po sunčanom danu sa njom proveo vreme, usput se slikajući za vatrenim obožavateljima, piše "Republika" . Fotografije sa Ade objavio je bivši selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije, Bogdan Obradović.

Pročitajte: JELENE VIŠE NEMA i sve je drugačije - Novak doneo DRASTIČNU odluku koju je Srbija JEDVA ČEKALA

 

 

Jelena je prema pisanju pomenutog medija strpljivo sačekala da Novak završi fotografisanje, pa se čak i našla u kadru. Po svemu sudeći, brak Novaka i Jelene Đoković još uvek je na stabilnim nogama, te iako su prošli velike prepreke, njihova ljubav odoleva svim izazovima.

Komentari (0)

Loading