Celebrity News

Od supruge ni traga ni glasa! Tihomir Stanić na beogradskoj premijeri pojavio se sa NJOM i privukao ogromnu pažnju (FOTO)

Supruga Tihomira Stanića ne pojavljuje se u javnosti, zbog čega se u poslednje vreme šuškalo o krizi u braku slavnog glumca. Iako je navode demantovao, glumac se na poslednjem događaju ponovo pojavio bez Jelene, a društvo mu je pravila ona.

Od supruge ni traga ni glasa! Tihomir Stanić na beogradskoj premijeri pojavio se sa NJOM i privukao ogromnu pažnju (FOTO)

Supruga Tihomira Stanića nikada mu nije rekla "da", uprkos tome, njih dvoje imaju divnu ljubavnu priču ispunjenu razumevanjem, ljubavlju i poštovanjem. Baš iz poštovanja prema odlukama svoje lepše polovine, Tihomir Stanić nikada je nije primoravao da se u javnosti eksponira.

Njegova supruga Jelena, baš kao i ćerke Milena Hana i Sofija Nađa odabrale su da se u javnosti ne pojavljuju često, pa ipak, podrška glumcu nikada nije nedostajala.

Ipak, zbog odsustva supruge iz medija, često se pisalo o njihovom narušenom odnosu, ali par o tome nikada nije želeo detaljno da govori. Navode o razvodu Tika je demantovao, pa opet, sve oči bile su uprte u njega tokom premijere predstave "Alisa u zemlji strahova".

Pročitajte: Tihomir Stanić - Prestao sam da pijem zbog ćerke

Boško Karanović

 

Ni ovoga puta Jelena mu nije pravila društvo, ali je zato njegova ćerka Milena sa osmehom na licu bila pratnja svog oca. Poznata po humanitarnom angažmanu, ona je Tiki veliki ponos, ali i velika podrška tokom svakog projekta na kome posvećeno radi.

 

Komentari (0)

Loading