Celebrity News

Razvod više ne može da se krije: Kako se raspala porodica Aleksandre Prijović

Razvod roditelja Aleksandra Prijović izuzetno je teško podnela…

Razvod više ne može da se krije: Kako se raspala porodica Aleksandre Prijović

Razvod roditelja Aleksandra Prijović smatra i dan danas izuzetno bolnom i emotivnom temom o kojoj retko govori. Budući da je bila tinejdžerka kada su joj se roditelji razišli, ovaj nemili događaj pevačica, sudeći po njenim ranijih izjavama, smatra kao ranu koja se još uvek nije u potpunosti zacelila.

Nedeljko i Borka Mihajlović, Aleksandrini roditelji, nisu opstali u braku, a nakon razvoda njihov odnos bio je ovakav:

Pročitajte: Pročulo se o SCENAMA u Majamiju! Brena došla u kuću na Floridi i tamo zatekla Prijovićkinu majku Borku! Evo kako je protekao susret (FOTO)

 

 

- Ne postoji ništa teže. Konkretno, moji roditelji nakon razvoda imaju lep odnos. Patim, jer sam oduvek imala želju da moja porodica bude na okupu. Nikada neće biti isto, uvek zamišljam kako su oni zajedno – rekla je Prijovićka svojevremeno za „Blic“ .

Takođe, Aleksandra je i te kako zahvalna roditeljima, ali nikada ne može da preboli što se njihova ljubav ugasila.

Pročitajte: KONAČNO! Otkriveno da li se Aleksandra Prijović i Filip Živojinović razvode

 

 

- Moja majka je radila i pevala, odlazila je daleko od kuće na tezge. Međutim, kako nije želela da ostanem sama, svaki put se vraćala koliko god kilometara da je bio udaljen njen nastup od Belog Manastira. Vraćala se kući umorna kako bi bila sa mnom i to je nešto što sada mnogo cenim. Ponosna sam na svoje roditelje, koji su mi pružili sve u životu iako su bili razvedeni. Teško mi je i sada što njih dvoje nisu mogli zajedno da opstanu - dodala je supruga Filipa Živojinovića za domaće medije pre nekoliko godina.

Komentari (1)

Loading
Peka

09:42 06.02.2022

I posle kažu - bolje dobar razvod nego loš brak. Ova Prijovićkina izjava potvrdjuje da je ipak bolje prilagoditi se lošem braku i nastaviti sa borbom da bar nešto u njemu bude bolje.