Celebrity News

Sneg bela kuhinja, trpezarija i raskošni dnevni boravak prosto će vas ostaviti bez daha: Ovde žive Ana Štajdohar i Nikola Demonja (FOTO)

Dom Ane Štajdohar i Nikole Demonje raskošni je stan na dva nivoa

Sneg bela kuhinja, trpezarija i raskošni dnevni boravak prosto će vas ostaviti bez daha: Ovde žive Ana Štajdohar i Nikola Demonja (FOTO)

 

Moderno uređeni dom Ane Štajdohar i Nikole Demonje prirodno je odlično osvetljen, a kako i ne bi bio kada je sa svih strana okružen velikim prozorima. Muzički par dugo je tražio stan po svojoj meri, a nekretninu, u kojoj već neko vreme srećno živi sa sinom Lavom i ćerkom Niom, odabrao je upravo zbog sunčeve svetlosti koja jednako prodire u sve prostorije. 

 Pročitajte: Novo životno poglavlje Ane Štajdohar: Deluje mi tako nestvarno

Instagram

 

Trpezarija u kojoj pretežno preovlađuje bela boja spaja se sa dnevnim boravkom koju su Ana i Demonja opremili bež i tamno sivim dvosedom. Tu je i šank za kojim porodica najčešće voli da doručkuje.

Pročitajte: Ana Štajdohar i Nikola Demonja: Mnogo smo se menjali da bi opstali

Kuhinja u domu Ane Štajdohar i Nikole Demonje takođe je nežnih nijansi. Na frižideru ko po običaju stoje magneti doneti sa divnih destinacija, koje su skladni supružnici zajedno posetili, dok je boja metro pločica nešto po čemu se ovaj kutak u kući posebno izdvaja.

Pročitajte: Ana Štajdohar za HELLO! otkriva srećne vesti: Kakav rolerkoster emocija

Dom Ane Štajdohar i Nikole Demonje krase prelepe stepenice

Između predsoblja, u kom kao ukras na zidu služi veliko raskošno ogledalo, i prostranog dnevnog boravka smeštene su uske stepenice. Obložene drvetom one vode do drugog nivoa stana i spavaćih soba.

Pročitajte: Suze radosnice! Ćerka Ane Štajdoha i Nikole Demonje krenula u školu: Ponosni roditelji blistaju od sreće (foto)

 

Iako voli što joj prirodna svetlost ulazi u stan, Ana se ipak nedavno odlučila da nabavi rolo zavese za prozore, a koliko je bila ponosna zbog tog svog izbora videlo se na "Instagramu", kada je taj, za nju poseban trenutak, podelila sa pratiocima.

- Zavese!!! Ovo mi je nedostajalo sve vreme. Kada smo ušli u sređivanje novog gnezda, svrstala sam ih u “kad-sve-drugo-završimo” kategoriju. Kakva glupost. Ma prvog dana je trebalo da ih naručim - napisala je Ana. 

Pročitajte: ​Šest godina nakon prevremenog rođenja ćerkice Ana Štajdohar otkriva sa kakvom se traumom suočila

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Ana

11:56 08.02.2022

Niste otisli iz zemlje?? Pre par godina procitah izjavu Nikole Demonje da u ovoj zemlji ne vidi svetlu buducnost svojoj porodici, pa pomislih od tada da su otisli do sad vec 100 puta...