Celebrity News

Naučila sam da muškarca ne opterećujem svojim demonima! Nina PRVI PUT o ljubavi sa Lečićem

Brak Nine Radulović i Branislava Lečića doživeo je krah nakon pet godina

Naučila sam da muškarca ne opterećujem svojim demonima! Nina PRVI PUT o ljubavi sa Lečićem

Mada je važio za jedan od skladnijih na javnoj sceni brak Nine Radulović i Branislava Lečića potrajao je samo pet godina. Bivši supružnici nikada za medije nisu želeli da govore o problemima koji su ih zadesili i doveli do narušavanja porodice. Ako se, međutim, pogledaju stare izjave voditeljke i glumca može se zaključiti da je među njima već u startu bilo puno nepremostivih različitosti. Za početak Nina, iako mlađa, uvek je u vezi sa Lekom zauzimala racionalnijiu stranu, dok je on bio umetnička duša, uvek daleko u oblacima.

Pročitajte: Brak Nine Radulović i Branislava Lečića doživeo krah zbog ove glumice 

Andreja Damnjanović

 
 

Dramski umetnik i novinarka, koja proteklih godina vodi emisiju „Srcem kroz ravnicu“, dosta su se razlikovali i oko vaspitanja sina Lava.

- Sin i ja se ljubimo i mazimo, pa se onda gurkamo i prepiremo, ali sve kroz igru. Kada treba da se reaguje autoritativno, tu ponekad gubim moć i snagu jer sam se do malopre satima valjala s njim po tepihu i izmišljala jezike kojima razgovaramo preko igračaka. Retko kad se ljutim, ali kada me izbaci iz takta, tačno zna da je tu kraj i postaje vrlo razuman. Leka je taj koji ima autoritet bez premca – rekla je svojevremeno Nina, a zatim dodala da njena staložena i mirna priroda nije došla sa majčinstvom, već da je oduvek takva. Ima razumevanja za sve i svakoga pa je tako i za Leku imala. Nakon svađa, koje su poslednjih godina bile sve učestalije umela je da ćuti, nadajući se da će mu zatišje ukazati na problem i kod njega probuditi želju za promenom.

- Oni koji mnogo pričaju izgube poentu i drugoj strani ne ostave jasnu poruku. Vremenom sam naučila da ćutim kako bih nešto dokazala. Ne smete svog muškarca da opterećujete demonima svoje ličnosti – zaključila je ona.

Pročitajte: Nasmejani i zagrljeni! Pet godina od razvoda Nina Radulović i Branislav Lečić ne skrivaju sreću! Čestitke se samo nižu (FOTO)

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading