Celebrity News

Ceca Ražnatović prvi put o povredi kičme i operaciji: Porodica i posao kojim se bavim održali su me i učinili da ostanem mentalno jaka

Zdravlje Cece Ražnatović bilo je ugroženo

Ceca Ražnatović prvi put o povredi kičme i operaciji: Porodica i posao kojim se bavim održali su me i učinili da ostanem mentalno jaka

Miloš Nadaždin

Javnost se uplašila nakon saznanja da je zdravlje Cece Ražnatović bilo ugroženo. Naime, folk diva svojevremeno je doživela ozbiljnu povredu kičme, na šta nije obraćala mnogo pažnje te je ne samo na nastupima već i kod kuće nastavila da se kreće u cipelama sa visokim potpeticama. Zanemarivanje tegoba dovelo ju je do mnogo većeg problema stoga je 2013. godine morala da se podvrgne hirurškoj interveniciji.

Pročitajte: Ne ispušta je iz ruku: Evo koga grli Bogdan Srejović nakon rastanka od Cece Ražnatović (FOTO)

Nakon što su bolovi u leđima bivali su sve učestaliji obratila se lekaru, po čijem savetu je pristala na intervenciju na silikonskim implantatima u grudima, koji su dodatno pravili pritisak na njen kičmeni stub.

- Imala sam intervenciju na grudima koja nije bila samo zbog estetskih razloga već je pre svega imala zdravstveni karakter. Usput sam uradila i korekciju njihove veličine, ali prioritet mi je bilo zdravlje – pričala je svojevremeno Ceca.

Pročitajte: KRAJ LJUBAVI! Ceca RASKINULA sa Bogdanom, razlog će vas baš iznenaditi

Sve što joj se na zdravstvenom planu tih dana dešavalo podnela je stoički.

- Porodica i posao kojim se bavim održali su me i učinili da ostanem mentalno jaka. Baza iz koje čovek akumulira energiju i utehu jeste pre svega porodica, a imam i veliku sreću da se bavim najdivnijim poslom na svetu – muzikom. Meni je moja publika uvek bila velika podrška i u dobru i u zlu – govorila je tada ona.

Pročitajte: Razlozi iznenadnog raskida: Ceca i Bogdan jednu stvar uspeli su da sakriju od svih

Zdravlje Cece Ražnatović sada je u odličnom stanju, stoga uživa u nastupima ali i žiriranju u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”.

Komentari (0)

Loading