Celebrity News

Fotografija idiličnog početka: Ništa nije slutilo na to da će Anabela Atijas proći kroz bračni pakao

Razvod Anabele Atijas i Gagija Đoganija bio je neminovan nakon turbulentnog odnosa kroz koji su prošli, ali fotografija sa početka ljubavi govorila je sasvim drugačije

Fotografija idiličnog početka: Ništa nije slutilo na to da će Anabela Atijas proći kroz bračni pakao

Ovih dana društvenim mrežama kruži fotografija sa početka ljubavi Anabele i Gagija Đoganija. Prva fotografija sa ćerkicom Lunom, u vreme najvećeg uspeha grupe "Funky G" obećavala je idiličnu ljubavnu priču. Godinama kasnije prava istina izašla je na videlo, a kraj je bio daleko od "hepi enda".

Naime, 2009. godine razvod Anabele Atijas, devojački Bukva i Gagija Đoganija odjeknuo je u medijima poput bombe, a Anabelina potresna ispovest sledila je krv u žilama. Par koji je devedesetih mnogima bio omiljen krio je patološku ljubavnu priču, koja se završila porodičnim nasiljem.

- Jedino što mogu da kažem jeste da je to bila čista patologija. Posle silnih nesreća koje sam doživela i ogromne potrebe da imam porodicu i dom, izabrala sam da trpim grozne stvari. Ubeđivala sam sebe da je reč o velikoj ljubavi, da su ti grubi potezi samo stvar afekta, da ne treba odustajati od nečeg za šta sam mislila da vredi. Kako nisam radila ništa da to promenim, a znala sam da to ne smem sebi da dozvolim, odučila sam čak da idem na psihoterapiju, gde sam dobila objašnjenje da razlog toga što po svaku cenu želim da ostanem u braku leži u razvodu mojih roditelja, od kojeg su ipak ostale rane na mojoj duši. Zbog toga sam, po rečima psihoterapeuta, sasvim izgubila kriterijume i počela da idealizujem nešto što nije bilo ni blizu idealnog - otkrila je svojevremeno Anabela, otkrivši da je njihova starija ćerka Luna u tom trenutku bila svesna svega što se dešavalo.

- Luna je znala. I šta da kaže dete koje vidi svoju majku nesrećnu? Može samo da pati duboko u sebi. Jedino čemu se nadam jeste to da ona nije doživela traume za ceo život i mislim da sam na neki način uspela da je zaštitim. Nas dve imamo veoma blizak odnos, a njeno mišljenje je da ona nikada takve stvari ne bi trpela i da to nisam smela sebi da dozvolim. Očigledno je previše poverenja imala u mene i žao mi je zbog toga, ali mislim da nisam zakasnila da popravim stvari jer sam konačno presekla i izašla iz te drame - rekla je.

Pročitajte: OPERISALA SAM TUMOR po hitnom postupku - Anabela Atijas se oglasila, prijatelji i porodica uplakani

Mirko Tabašević

 

Nakon razvoda Anabela i Gagi prošli su kroz razne faze, od korektnog, pa prijateljskog odnosa, da bi se nakon poslednjeg porodičnog učešća u rijalitiju sve završilo ogromnim sukobom. Kako će ovaj idilični par devedesetih, koji je doživeo buran krah romanse, a danas ima unuče, nastaviti da gradi svoj odnos, ostaje da vidimo

Komentari (0)

Loading