Celebrity News

Pre nego što je postala MILIJARDERKA ljubila je njega: Ovaj POZNATI muškarac osvojio je srce Sandre Meljničenko (FOTO)

Bivši dečko Sandre Meljničenko, prema pisanju medija, bio je poznati košarkaš...

Pre nego što je postala MILIJARDERKA ljubila je njega: Ovaj POZNATI muškarac osvojio je srce Sandre Meljničenko (FOTO)

Getty images

Bivši dečko Sandre Meljničenko, kako je svojevremeno pisao „Puls Online“ bio je ni manje ni više Marko Jarić, proslavljeni košarkaš. Pre nego što je stupio u brak sa svetski poznatom manekenkom Adrianom Limom, prema pisanju pomenutog medija, Jarić je ljubio Sandru Meljničenko, tada devojačko Nikolić.

Pročitajte: Do sada ih niko nije nadmašio - Zavirite na trodnevno glamurozno venčanje Andreja i Sandre Meljničenko o kojem se još uvek priča (FOTO)

Frazer Harrison/Getty Images for Glazer Palooza

 

Iako su bili par za kojima su se svi okretali, Sandra i Marko nisu bili previše dugo u romansi, budući da je košarkaš uplovio u brak sa mankenkom, a sve je obavijeno velom misterije,s ozbirom na to da javnost ne zna sve detalje njihovog odnosa.

Pročitajte: BURNE TAJNE Sandre Meljničenko - Tik pre nego što se bogato udala, bila ludo zaljubljena u OVOG muzičara kog SVI ZNATE (FOTO)

Profimedia

 

Podsetimo, danas, Sandra je srećno udata za ruskog milijardera Andreja Meljničenka, kojem je rodila dvoje dece i povukla se iz javnog života.

Komentari (1)

Loading
Anja

06:49 06.02.2022

Mene ona odusevljava, videla sam je u Dubaiu sa muzem i decom, ne zna se ko lepse izgleda. Deca pricaju srpski, tako bi volela da ih svi vide jer su prelepi. Videla sam cerku prije tri godine sa majkom na nedelji mode u Parizu, paparaco snimak prekrasan. Za mene je ona najlepsa srpkinja