Celebrity News

"Nije loše sa tri žene u kući": Slobodan Šarenac progovorio o supruzi i ćerkama, ova stvar je svima zajednička (FOTO)

Autor: | 05/02/2022

Porodica Slobodana Šarenca bila je strogo je čuvana tajna, do sada

"Nije loše sa tri žene u kući": Slobodan Šarenac progovorio o supruzi i ćerkama, ova stvar je svima zajednička (FOTO)

Svi znate za jednog od najpopularnijih domaćih voditelja i sportskih komentatora Slobodana Šarenca (54), ali možda će vas iznenaditi da svi znamo i za njegovu suprugu. Jedna od najuspešnijih zvezda jugoslovenske košarke Anđelija Arbutina (54) već dugo je udata za zvezdu Javnog servisa a zajedno imaju dve ćerke. Voditelj izbegava da u javnosti govori o svojoj porodici, ali u intervjuu koji je svojevremeno dao za "Story" nije odoleo da ne otkrije par informacija o sebi kao porodičnom čoveku.

- Anđelija je stub naše kuće i na njoj se zasniva sve. Žene imaju najteži zadatak na svetu, a to je da budu majke, da budu domaćice i da pritom rade. Anđa ne radi jer je dobila onu takozvanu „sportsku penziju“ pa je većinom majka. Kod kuće ne pričamo o utakmicama, iza zatvorenih vrata potpuno su druge teme u pitanju. Nikada je nisam ni pitao, niti ona mene, za savete profesionalne vrste - rekao nam je poznati voditelj koji sa bivšom košarkašicom ima dve ćerke, Ninu i Lanu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🏀™ (@czv_nostalgija)

Nina je starija i već osvaja medalje u plivanju kojim se bavi profesionalno, a mlađa Lana se bavi atletikom pa je čitava porodica posvećena sportu.

- Nikada im nismo određivali šta će da treniraju, niti su išta morale. Nina je počela da trenira plivanje jer smo znali da će tako biti visoka i da će držati ispravljenu kičmu. Nikakav drugi poriv nismo imali ni Anđa ni ja. Kasnije smo je pitali da li to želi ozbiljnije da trenira i da li je svesna šta to sve nosi sa sobom, ona je rekla da zna i pristala je. Lanu smo takođe hteli na plivanje, ali ona je već posle prvog treninga rekla da nju to ne privlači i da bi izabrala nešto gde se trči - naveo je Slobodan i istakao da će biti uz ćerke šta god da odluče kada još odrastu.

Pročitajte: Slobodan Šarenac: Anđelija je stub naše kuće

- Uvek će imati našu podršku za sve što odaberu u životu. Imaće priliku i da im obezbedimo stipendiju za neku inostranu školu a uvek će moći i da se vrate ovde ako to požele. Uvek sam tu da im se nađem za razgovor i savet. Želimo da ih usmeravamo u određenom pravcu ali ne smemo to da činimo naglo i pod pritiskom. Baviti se sportom jeste teško, ali je i dobro. Dobro je da iz toga svašta nauče o životu, pa i kako je biti četvrti, peti, što je Nina ranije dosta teško podnosila. Uvek je želela da bude među prvima - rekao nam je Šarenac kojem često nije lako što je jedini muškarac u kući pored tri žene.

- Šalim se sa suprugom, sa ćerkama, zajedno rešavamo životne izazove. Međutim, Anđa zaista vuče čitavu tu našu kolonu a mi ostali pokušavamo da joj ne smetamo mnogo u tome i samo se priključimo tom voziću. Sve u svemu, nije mi loše sa tri žene u kući, mada ima momenata kada sam zbog toga ja „plavi šlem“ - našalio se Slobodan.

Komentari (0)

Loading